چرا شیعه تافته جدا بافته هست ؟؟الان خدای مخصوص شیفه با خدای بودا با خدای سرخپوست با خدای چینی ها با ...
شما بهتره بدونید یهود هم بر این باور هست که منجی داره😊بودا که یکتا پرست نیست ،کسی که یکیتاپرست هست امید به کسی داره که خدا تعیین کرده برای نجات بشر ،بالاخره اون عدل رو خدا به وسیله اون ادم نشون میده،درصمن غیر شیعه سنی ها هم باور بر موعود دارن
گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
اینکه میگن کسی ظهورمیکنه فقط برااینه که مردم بترسن و ظلم نکنن و امیدی به آینده داشته باشندواقعابعدای ...
فکر کنم بنظر تو ماجرای پیامبران و معجزات اونها هم همه برای این بوده که مردم بترسن...
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!
چرا شیعه تافته جدا بافته هست ؟؟الان خدای مخصوص شیفه با خدای بودا با خدای سرخپوست با خدای چینی ها با ...
هیچ جا نگفتن ک وقتی امام زمان ظهور میکنه فقط شیعیان رو نجات میده. میگن همه مظلومان عالم نجات پیدا میکنن. ولی همراه حضرت مهدی،حضرت مسیح هم ظهور میکنه.
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!
برو بابا ادب و شعور و توهین ..طوطی هایی هستین که فقط نکرار میکنین ..کسایی که مرجع نقلید باید بهتون ب ...
مثلا شما مریض بشین،میرین از مهندس ساختمان برای درمانتون سوال میپرسین؟
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))