2777
2789
چرا شیعه تافته جدا بافته هست ؟؟الان خدای مخصوص شیفه با خدای بودا با خدای سرخپوست با خدای چینی ها با ...

شما بهتره بدونید یهود هم بر این باور هست که منجی داره😊بودا که یکتا پرست نیست ،کسی که یکیتاپرست هست امید به کسی داره که خدا تعیین کرده برای نجات بشر ،بالاخره اون عدل رو خدا به وسیله اون ادم نشون میده،درصمن غیر شیعه سنی ها هم باور بر موعود دارن

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی آمین به جمله آخرتخودت جواب خودتو دادی

میگم که خدا ازتون نگذره فقط همین استارتر راجب امام زمان تاپیک زده تو اومدی داری بحث سیاسی میکنی

میون کشته ها بابا پریشون به دنبال پسر با چشم گریون میرفتو با نوای بی نوایی صدا میزد سپهر بابا کجایی💔🖤

اینکه میگن کسی ظهورمیکنه فقط برااینه که مردم بترسن و ظلم نکنن و امیدی به آینده داشته باشندواقعابعدای ...

فکر کنم بنظر تو ماجرای پیامبران و معجزات اونها هم همه برای این بوده که مردم بترسن...

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

چرا شیعه تافته جدا بافته هست ؟؟الان خدای مخصوص شیفه با خدای بودا با خدای سرخپوست با خدای چینی ها با ...

هیچ جا نگفتن ک وقتی امام زمان ظهور میکنه فقط شیعیان رو نجات میده. میگن همه مظلومان عالم نجات پیدا میکنن. ولی همراه حضرت مهدی،حضرت مسیح هم ظهور میکنه.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
بخدا دروغه .هیچکس نیست و هیکس نمیاد ..اینها داستان های هست از انسان های درمانده و رنجدیده که زورشون ...

واااا مگه به خدا اعتقاد داری. مگه میشه مگه داریم موعودو قبول نداشته باشی ولی خداشو آره

فقط کسایی به اون دوران میرسن که یسری امتحانها پس داده باشن هیچ چیزی الکی رخ نمیده

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

میگم که خدا ازتون نگذره فقط همین استارتر راجب امام زمان تاپیک زده تو اومدی داری بحث سیاسی میکنی

کامنت بالاترم رو بخون تا بفهمی

وقتی اعتقاد نداری نیا تو تاپیک مذهبی

اگرم اعتقاد داری پس نباید از سس خرسی حمایت کنی

چون سس خرسی نظرش نابودی هرگونه اعتقادیه ربطی ام به اسلام نداره

هر گونه اعتقاد و باوری!

خدا شفاتون بده بدبختمون کردین با این طرز فکراتون

لکم دینکم ولی دین

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

برو بابا ادب و شعور و توهین ..طوطی هایی هستین که فقط نکرار میکنین ..کسایی که مرجع نقلید باید بهتون ب ...

شمااگر عقیده نداری چه دلیل داری بیای برچسب بزنی شمامگه طرفتومیشناسی میدونی چقدر تحقیق کرده تحصیل کرده

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

یهود و کافر دنبال منجی میگردن اونوقت کلثوم اکبری از نینی سایت منکر مهدی موعوده ابله

ابله تویی ..و اون یهو..دی و مسیحی که دنبال منجی هستین بعد از هزار سال تو اینهمه بدبختی نیومده ولی شما هر جمعه منتظر هستین

کامنت بالاترم رو بخون تا بفهمیوقتی اعتقاد نداری نیا تو تاپیک مذهبیاگرم اعتقاد داری پس نباید از سس خر ...

خفه شو جان مادرت حرف زدن بلد نیستی حداقل حرف نزدن بلد باش

میون کشته ها بابا پریشون به دنبال پسر با چشم گریون میرفتو با نوای بی نوایی صدا میزد سپهر بابا کجایی💔🖤

برو بابا ادب و شعور و توهین ..طوطی هایی هستین که فقط نکرار میکنین ..کسایی که مرجع نقلید باید بهتون ب ...

مثلا شما مریض بشین،میرین از مهندس ساختمان برای درمانتون سوال میپرسین؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))