عزیزم شما عاقلی که هزار ساله منتظری یکی بیاد تا دنیا رو نجات بده
ن دخترم شما عاقلی ک وایستادی با حس ششم بهت بگن فلان اتفاق مهم می افته یا ن
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
شیعه دوبال داره مهدویت و عاشورا ،شاید دیر بشه هزارسالم بشه اما دروغ نمیشه،هرچیزی که ما بخوایم نباید ...
چرا شیعه تافته جدا بافته هست ؟؟الان خدای مخصوص شیفه با خدای بودا با خدای سرخپوست با خدای چینی ها با خدای امریکایی ها فرق داره ؟؟چرا باید مخصوص شما منجی بفرسته ولی برای بقیه نه ؟؟
نمیدونم هدفتون چیه ولی خدا ازتون نگذره که میای یه کامنتایی میزارید که کاربرا جوابتونو بدن و تعلیق بشن در صورتی که خودتون تعلیق نمیشید خدا از ادمی که دنبال جنجال میگرده نگذره انشاالله
میون کشته ها بابا پریشون به دنبال پسر با چشم گریون میرفتو با نوای بی نوایی صدا میزد سپهر بابا کجایی💔🖤
عزیزم کامنت گذاشته بودین برام تاپیک ترکیده بود نشد بخونم
😅فک کنم در مورد مو بود. گفتین خریداران مو، ب اندازه قد مو قیمت میدن. من گفتم وزن مو هم مهمه براشون چون وزن میکنن و مثلا گرمی ۵۰ هزارتومن میخرن
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))