2777
2789
هزار و خورده ای سال مردمو خر فرض کردن کی میاد اخه

کاش یجوری صحبت کنیم که ان شاالله وقتی امام زمان اومدن از حرف هایی که زدیم شرمنده نشیم. یک درصد فکر کن که اشتباه کنی میدونی چی میشه؟

من اگه اشتباه کنم چیزی از دست ندادم بخاطر اعتقاداتم ولی شما اگر اشتباه کرده باشی بخاطر بی اعتقادی خیلی بد میشه.

خدایا شکرت.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعضیاتون وقتی میبینید تاپیک مورد علاقه اتون نیست برای چی وارد میشید فرهنگتونو نشون میدید ؟ شما برید تو تاپیک های سس خرسی شرکت کنید

جوری باش ک شعورت دلبری کنه ..........ن قیافت🤪
عزیزم شما عاقلی که هزار ساله منتظری یکی بیاد تا دنیا رو نجات بده

ن دخترم شما عاقلی ک وایستادی با حس ششم بهت بگن فلان اتفاق مهم می افته یا ن

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
شیعه دوبال داره مهدویت و عاشورا ،شاید دیر بشه هزارسالم بشه اما دروغ نمیشه،هرچیزی که ما بخوایم نباید ...

چرا شیعه تافته جدا بافته هست ؟؟الان خدای مخصوص شیفه با خدای بودا با خدای سرخپوست با خدای چینی ها با خدای امریکایی ها فرق داره ؟؟چرا باید مخصوص شما منجی بفرسته ولی برای بقیه نه ؟؟

بیا برو سس خرسی چرا نجاتت نداد😂

نمیدونم هدفتون چیه ولی خدا ازتون نگذره که میای یه کامنتایی میزارید که کاربرا جوابتونو بدن و تعلیق بشن در صورتی که خودتون تعلیق نمیشید خدا از ادمی که دنبال جنجال میگرده نگذره انشاالله

میون کشته ها بابا پریشون به دنبال پسر با چشم گریون میرفتو با نوای بی نوایی صدا میزد سپهر بابا کجایی💔🖤

عزیزم کامنت گذاشته بودین برام تاپیک ترکیده بود نشد بخونم

😅فک کنم در مورد مو بود. گفتین خریداران مو، ب اندازه قد مو قیمت میدن. من گفتم وزن مو هم مهمه براشون چون وزن میکنن و مثلا گرمی ۵۰ هزارتومن میخرن

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
چرا شیعه تافته جدا بافته هست ؟؟الان خدای مخصوص شیفه با خدای بودا با خدای سرخپوست با خدای چینی ها با ...

بازنشسته جان

مغزت که بازنشسته نشده یکم به کار بگیرش

همه ادیان منجی دارن