2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا تصور میکنی کسی ظهور میکنه تا دنیا رو نجات بده؟بعد دقیقا کی رو از دست کی میخاد نجات بده تو این ...

شیعه دوبال داره مهدویت و عاشورا ،شاید دیر بشه هزارسالم بشه اما دروغ نمیشه،هرچیزی که ما بخوایم نباید سریع اتفاق بیفته تا باور کنیم خدا صبر ادمارو میسنجه از اول وجود ادم تا حتی بعدما

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
بحث نکن با کسی .ولی شَک کن ..شک کردن کلید جستجو هست

وقتی تاپیکی خلاف عقیده اتون هست چه اصراری دارید خودی نشون بدید

ادب و شعور حکم میکنه اون محل و ترک کنید نه بایستید به توهین و .....

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

تعیین کنندگان وقت دروغگویانند

این در مورد قیامت نبود ایا؟!!!

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

کاش زود باشه

امروز تو اینستا یه کامنتی دیدم واقعا دلم شکست

یه بی شرفی نوشته بود کشور بیفته دستمون حرم اماماتونو فلان میکنیم

با زشت ترین و رکیک ترین فحش ها😭😭😭

بمیرم برای مظلومیتشون 💔

میشه اگه حس ششم قوی ای داری بگی جنگ میشه یا نه

ب نظرم اونی ک ب حس ششم اعتقاد داره بیشتر خر فرض میشه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
باشه تو راست میگی چند میلیارد آدم الکی منتظر منجی هستد

بخدا دروغه .هیچکس نیست و هیکس نمیاد ..اینها داستان های هست از انسان های درمانده و رنجدیده که زورشون به تغییر ظلم نمیرسه اما امید دارن که روزی یه نفر قوی تر میاد ..از دون قبیله ها ی تو افریقا تا مسیحی ها و زرتشتی نشستن یکی بیاد نجات بده ..اخه کی بیاد ؟؟کدوم گروه رو نجات بده ؟؟

ب نظرم اونی ک ب حس ششم اعتقاد داره بیشتر خر فرض میشه

عزیزم شما عاقلی که هزار ساله منتظری یکی بیاد تا دنیا رو نجات بده

گیرم که فردا سپیده سر زند و روزگار به کام شود، با غم آنها که برای ما جان دادند چه باید کرد؟ از کتاب قصه نسل ما خون جاری میشود

مشکل اینه که همه ی اون ادیان توهم و دروغ هستن

من وجود امام زمان رو با گوشت و خون و پوست و استخوان احساس کردم البته نمیخوام با شما سر باورهاتون بحث بکنم بالاخره هرکسی عقاید خودش رو داره🌼

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه