واقعا تصور میکنی کسی ظهور میکنه تا دنیا رو نجات بده؟بعد دقیقا کی رو از دست کی میخاد نجات بده تو این ...
شیعه دوبال داره مهدویت و عاشورا ،شاید دیر بشه هزارسالم بشه اما دروغ نمیشه،هرچیزی که ما بخوایم نباید سریع اتفاق بیفته تا باور کنیم خدا صبر ادمارو میسنجه از اول وجود ادم تا حتی بعدما
گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!
ب نظرم اونی ک ب حس ششم اعتقاد داره بیشتر خر فرض میشه
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
باشه تو راست میگی چند میلیارد آدم الکی منتظر منجی هستد
بخدا دروغه .هیچکس نیست و هیکس نمیاد ..اینها داستان های هست از انسان های درمانده و رنجدیده که زورشون به تغییر ظلم نمیرسه اما امید دارن که روزی یه نفر قوی تر میاد ..از دون قبیله ها ی تو افریقا تا مسیحی ها و زرتشتی نشستن یکی بیاد نجات بده ..اخه کی بیاد ؟؟کدوم گروه رو نجات بده ؟؟
من وجود امام زمان رو با گوشت و خون و پوست و استخوان احساس کردم البته نمیخوام با شما سر باورهاتون بحث بکنم بالاخره هرکسی عقاید خودش رو داره🌼
خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد... {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه