shalvargolgoli مدیر استارتر عضویت: 1405/04/24 تعداد پست: 2600 عنوان سگ تو پریودی 156 بازدید | 38 پست ای خداااااا😭😭چرا بهش عادت نمیکنم اصن مگه کسی هم هست عادت کرده باشه انگار تو شکمم جنگه روانی شدم اه تیر میخوردم انقد درد نمیکشیدم امروز | 19:08 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sama4470 عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 564 منم امروز شدم روز اول زیاد خون ریزی ندارم امروز صبح یک نوار گذاشتم هنوز پر نشده ولی فردا روز دومم دوتا نوار استفاده میکنم روز سومم یکی و تمومولی روز اول درد دارم و پاهام حرص ندارن
darvariii عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 28820 منم الآن پریود شدمکله م داره میترکه بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...
shalvargolgoli مدیر استارتر عضویت: 1405/04/24 تعداد پست: 2600 منم امروز شدم روز اول زیاد خون ریزی ندارم امروز صبح یک نوار گذاشتم هنوز پر نشده ولی فردا روز دومم دو ... باز خوبه خونریزی نداری من هم درد دارم هم خونریزیم زیاده اصلا افتضاحه دو روز اول روزی چهار پنج تا نوار استفاده میکنم
mahnegarkhat عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 1652 دقیقا بعد یه عده خانوم میگن ادا در میارین یاا تلقین میکنین من معمولا پریودم درد نداره همیشه فکر میکردم خیلی شلوغش میکنن اما یه بار که پریود شدم به قدری درد کشیدم مردم و زنده شدم اونجا تازه فهمیدم اونایی که هر بار این درد رو تحمل میکنن چقدر گناه دارن میگن تا وقتی با کفش کسی راه نرفتی قضاوتش نکن اینه
shalvargolgoli مدیر استارتر عضویت: 1405/04/24 تعداد پست: 2600 دقیقا بعد یه عده خانوم میگن ادا در میارین یاا تلقین میکنین من که باز الان بهترم پارسال در حدی حالم بد میشد چندین ساعت گریه میکردم شبا خابم نمیبرد از شدت درد بالا میاوردم
aynazsar عضویت: 1405/04/30 تعداد پست: 659 من معمولا پریودم درد نداره همیشه فکر میکردم خیلی شلوغش میکنن اما یه بار که پریود شدم به قدری درد کش ... بله من اصلن دست خودم نیست پی ام اس کلن روانی میشم بعد میگن ادا در میاری یا نمیدونم تلقین میکنی
aynazsar عضویت: 1405/04/30 تعداد پست: 659 من که باز الان بهترم پارسال در حدی حالم بد میشد چندین ساعت گریه میکردم شبا خابم نمیبرد از شدت درد با ... الهی بگردم خوبه باز بهتر شدی منکه دلم میخاد بمیرم دیونه میشم
sama4470 عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 564 باز خوبه خونریزی نداری من هم درد دارم هم خونریزیم زیاده اصلا افتضاحه دو روز اول روزی چهار پنج تا نوا ... نه مث من خوبه نه مثل شما
shalvargolgoli مدیر استارتر عضویت: 1405/04/24 تعداد پست: 2600 من معمولا پریودم درد نداره همیشه فکر میکردم خیلی شلوغش میکنن اما یه بار که پریود شدم به قدری درد کش ... دقیقاااا منم اولا درد نداشتم ولی الان چند سالی میشه که از درد حتی نمیتونم بشینمدو روز کامل دراز به دراز میفتم
mahnegarkhat عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 1652 بله من اصلن دست خودم نیست پی ام اس کلن روانی میشم بعد میگن ادا در میاری یا نمیدونم تلقین میکنی چون اونا احتمالا تجربه نکردن یا مثل من پریودیشون درد ندارن من پریودیم اینجوریه که مثل روزای عادیم اما رو اخلاقم خیلی تاثیر میذاره و به شدت عصبی و زودرنج میشم
mahnegarkhat عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 1652 دقیقاااا منم اولا درد نداشتم ولی الان چند سالی میشه که از درد حتی نمیتونم بشینمدو روز کامل دراز به د ... مفنامیک اسید بخور گلمن همون موقع که درد کشیدم سه روز از جام نمیتونستم بلند بشم به دکتر گفتم گفت مفنامیک اسید بخور خوردم نیم ساعت بعدش بلند شدم کارامو کردم تا این حد خوب بود