2777
2789
عنوان

سگ تو پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 38 پست
عزیزم مفنامیک اسید بخور فورا خوب میشی

مفنامیک اسید و دو تا دو تا میخورم اصن تاثیر نداره

یبار که قبلاً رفته بودم دکتر یه مسکن قوی زده بود برام بعد تازه یکم حالم جا اومد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالامن فقط۱روز خونریزی دارم۱۲روز لکه بینی چی بگم🙄

کاربری دست دونفره شباخودمم روزا خودشم🥴هرهویتی رو رهاکردم هراحساسی روازبین بردم هرخاطره ای رو دفن کردم وهر آرزویی رو نادیده گرفتم بنظرمیرسه بی نقص ترین فرصته برای زندگی کردن بدون زنجیر..چو ازین کویر وحشت ب سلامتی گذشتی به شکوفه ها به باران برسان سلام مارا🥲

چون اونا احتمالا تجربه نکردن یا مثل من پریودیشون درد ندارن من پریودیم اینجوریه که مثل روزای عادیم ام ...

خیلی سخته منکه تازه تموم شدم از شدت خوشحالی میگفتم راحت شدم خوشحالم ننه ایشالله راحتی قسمت همه 😂🤣🤣

من هرموقع درد دارم نزدیک ۴ ،۵ تا لیوان چایی نبات میخورم ،کیسه آب گرم میزارم ولی بعد ۱ ساعت اثر میکنه😂

🌈به نام خدای رنگین کمان🌈 . یک عدد اذر ماهی مودی هستم 🦭😂. علاقه ای به صحبت با کسایی که پروف سیاسی دارند ندارم پس خودت کوچیک نکن و ریپ نزن. علاقه ای به دوستی با کسی ندارم پس درخواست نده لطفا.

من از ۱۶ سالگی که اولین بار شدم هرماه درد دارم ایناش به درک، لعنت به پی ام اسش که دوس دارم آدم بکشم

وااااای دقیقا منم تو پی ام اس همین حالو دارم

دلم میخاد هر کی دور و بر من هست رو بزنم

من از ۱۶ سالگی که اولین بار شدم هرماه درد دارم ایناش به درک، لعنت به پی ام اسش که دوس دارم آدم بکشم

از این به بعد فقط شاهد دیدن تاپیکای حال خوبم هستید، من طوفان های بزرگی رو پشت سر گذاشتم الان در بهترین ورژن خودم هستم😊🤗

مفنامیک اسید بخور گلمن همون موقع که درد کشیدم سه روز از جام نمیتونستم بلند بشم به دکتر گفتم گفت مفنا ...

نمیدونم برا من چرا اثر نمیکنه😭

قرص سه کاره

مفنامیک اسید

هر قرصی میخورم خوب نمیشه دو ساعت دردش کمتر میشه دوباره شروع میشه

من شال یه متری دارم اونو میبندم دور دور شکممکم کم گرم میشه درست میشه باید محیط رحمت رو گرم کنی تو هم ...

اتفاقا امروز با پارچه بستم شکممو

شل هم بستم ولی به شکمم انگار فشار میومد

احساس میکنم تو شکمم یه کیسه خونه وقتی میشینم یا با چیزی میبندمش میخاد بترکه

وااااای دقیقا منم تو پی ام اس همین حالو دارم دلم میخاد هر کی دور و بر من هست رو بزنم

آره دقیقا فک کن اتفاقات ۱۰ سال پیش یادم میفته گریه میکنم🤣🤣

از این به بعد فقط شاهد دیدن تاپیکای حال خوبم هستید، من طوفان های بزرگی رو پشت سر گذاشتم الان در بهترین ورژن خودم هستم😊🤗

من هرموقع درد دارم نزدیک ۴ ،۵ تا لیوان چایی نبات میخورم ،کیسه آب گرم میزارم ولی بعد ۱ ساعت اثر میکنه ...

من از یک هفته قبل از پریودی چای و عسل و نبات داغ و اینا میخورم

اثرش یه چسه بیشتر نیست ولی

باورت میشه انقد دردم زیاده فک نمیکنم با زایمان فرقی داشته باشه هر سری پریود میشم قیافم یجوری میشه ان ...

شاید اندرومتریوز داری برو دکتر اندرومتریوز دردهای وحشدناک ایجاد میکنه درمانش متفورمین و رعایت رژیمه مخصوصا نزدیک عادت اگر کیست داشته باشه اندومتر رحمت توش خونریزی میشه هر دورهت و مبشه کیست شکلاتی و وحشدناکه دردش ولی درمان داره دکتر برو سونو بشی مشخص میشه