2777
2789
عنوان

بیمه نازایی

1 بازدید | 37 پست

سلام دوستان امیدوارم خوب باشید

میخام برای درمان نازایی اقدام کنم میخاستم بدونم جایی سراغ دارید که هزینه ها کم باشه؟ بوشهر هستم

در ضمن بیمه تامین اجتماعی تکمیلی ایران تازه دو روزه گرفتن

ولی نمیدونم شرایط استفاده ازش چطوره؟

مثلاً ویزیت و دارو رو شامل میشه؟

از همون روز ک درست کردم فرداش فعال میشه؟

ممنون میشم جوابمو بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مراکز دولتی شهرتون برو.اون تکمیلی فکر کنم الان نمیتونی استفاده کنی ازش سه ماه بعد هست! اینو بپرس چون ...

شوهرم سرپرست هس از طرف شرکت پرداخت میکنن براشون ولی از حقوقشون کسر میشه

اگه بیمه تکمیلی باشید بیمه تا ی درصدی هزینه دارو ها رو میده بعضی از مراکز دولتی هم هستن ک آی وی اف و ...

مرسی عزیزم

اگه مرکزی سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید شهر ما مرکز خصوصی هس فقط دولتی نداره

اسی همون پولی ها یه کاری انجام میدن دولتی ها مثلا اسپرم میزارن مینیره بعد براتو ای یوای میکنن .شوهرت باید خیلی کمکت کن رودار باشه .مثلا مت رفته بودیم ای یوای خودمون هم رفتیم تو زیرمیکروسکوپ اسپرم ها رو دیدیم و ماده ای رو زد که ضعیفا اینا مرد ازبین رفت دقیقا پیش ما گذاشت تو سرنگ داد ببریم دکتر تزریق کرد .تامین خودش آمپول رو بیمه کرده دکتر زنان که مینویسه میده فقط داروخونه ها نمیدن باید کفش فولادی بپوشین ازاین داروخونه به اون داروخونه.مکمل ها آزاد.ترزیق دارو ها آزاد یه دکترمنصف پیدا کن که وجدان داشته باشه

شوهرم سرپرست هس از طرف شرکت پرداخت میکنن براشون ولی از حقوقشون کسر میشه

پس میتونید استفاده کنید. ولی مراکز دولتی برید هزینه ها خیلی پایینه . اول یه دکتر خوب پیدا کنید که دلیل ناباروریتون رو بهتون بگه. و بعد درمان رو شروع کنید.