2777
2789
عنوان

بیمه نازایی

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 37 پست
داروها اکثرا خارجی هستن و کرون اون رو بیمه تقبل میکنه؟آی وی اف و آی یو آی چطور

بنظرم دنبالiui نرو الکی وقتت گرفته میشه مگه اینکه واژینیسموس باشی. ، چون مثل همون اقدام طبیعیه . همه امپولهاش تحت پوشش بیمه هستن. سه تا امپولی که یک و خورده ای بود هزینه ش با بیمه پایه بدون تکمیلی تقریبا ۹۰ هزار تومن شد.

ولی مولتی ویتامین واینا ازاده همه ش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس میتونید استفاده کنید. ولی مراکز دولتی برید هزینه ها خیلی پایینه . اول یه دکتر خوب پیدا کنید که دل ...

دکتر خوب پیدا کردم اول کاری کلی سونو و آزمایش نوشت و عکس رنگی و... آزمایش همسر خب همه اونا خیلی میشه بخاطر همون دارم میپرسم

دکتر خوب پیدا کردم اول کاری کلی سونو و آزمایش نوشت و عکس رنگی و... آزمایش همسر خب همه اونا خیلی میشه ...

اگه دکتر پیدا کردی ببین دکترت با کدوم مراکز کار میکنه. دولتی یا خصوصی، اگرم خصوصی بود بعد از هر پرداخت بهتون نامه میدن که ببرید بیمه مبلغی ازش ازش بهتون برمیگرده

بنظرم دنبالiui نرو الکی وقتت گرفته میشه مگه اینکه واژینیسموس باشی. ، چون مثل همون اقدام طبیعیه . همه ...

من ذخیره م پایینه همون آی وی اف باید کنم البته اول یک چند ماهی با دارو و آمپول پیش برم اگه نشد اونوقت

مرسی گلم

اگه دکتر پیدا کردی ببین دکترت با کدوم مراکز کار میکنه. دولتی یا خصوصی، اگرم خصوصی بود بعد از هر پردا ...

مرسی دورت بگردم جوری که از دوستان متوجه شدم دوره انتظار داره که گویا باید یا صبر کنم یا آزاد برم

بین صدتا ۱۵۰ تومن واسه خصوصی درنظر بگیرید.ایشالا کمتر بشه.و نتیجه بگیرین.

خدا بزرگه شما هم دعا کنید جور بشه داشتم تعلل نمیکردم ولی ماهی پنج شیش تومان رو حتما باید جور کنم