2777
2789
عنوان

بیمه نازایی

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 37 پست
بین صدتا ۱۵۰ تومن واسه خصوصی درنظر بگیرید.ایشالا کمتر بشه.و نتیجه بگیرین.

ببخش گلم یسوال داشتم من پریودهام نامنظمه بعد از دوماه یک هفته پیش شدم تقریبا لک بود تا خون و روز دومش من آویشن دم کردم خوردم افتادم به خونریزی رفتم دکتر زنان سونو داخلی کرد گفت فولیکول داری سایز۶ و چیز عجیبتر اینکه گفت ماه قبل تو تخمک فعال داشتی ولی آزاد نشده آخه ماه قبل من اصن پریود نشدم!!!!

بعد از اون روز که افتادم به خونریزی دوباره لک شد و زود تموم شد شاید با لک و همه ش بگیم ۴ روز امروز روز هفتم هس و ثبت پاکم دیشب دل درد عجیبی داشتم از خواب بیدارم کرد درد

و کلا قسمت پهلوهام نبض داره اینا برای چیه

اینم بگم خیلی سال پیش که فهمیده بودم مشکل دارم وضعیتی خیلی بدتر بود انگار بعد سالها خودبخود بهتر شدم

ولی الان این دل دردها این نبضها چیه رابطه ای هم نداشتم چون همش حس میکنم باز لک دارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخش گلم یسوال داشتم من پریودهام نامنظمه بعد از دوماه یک هفته پیش شدم تقریبا لک بود تا خون و روز دوم ...

احتمالا کیست شده. اون سایز ۶ خوبه دارو میده واسه سایزش و بیشتر شدنشون.

اگه تنبلی داری حتما اصلاح سبک کن. پیاده روی تغذیه سالم حذف قند مصنوعی.وزن نرمال .

واسه پریود شدن هیچ وقت دنبال دمنوش نرو همه اینا هورمون هارو بهم میریزه وکیست ساز هستن.

احتمالا کیست شده. اون سایز ۶ خوبه دارو میده واسه سایزش و بیشتر شدنشون.اگه تنبلی داری حتما اصلاح سبک ...

نه تنبلی اصلا ندارم و چون تنبلی ندارم تا حالا کیست نداشتم

انشالله خیره

نه تنبلی اصلا ندارم و چون تنبلی ندارم تا حالا کیست نداشتمانشالله خیره

نه این دوتا بهم ربط ندارن. حالا که دنبال درمان ناباروی هستی فست فود رو از برنامه ت تقریبا حذف کن. شیرینی و این چیزا نخور. مگه خرما و کشمش. شکر قهوه ای استفاده کن. شکمت رو هم با روغن سیاهدانه ماساژ بده. رحم گرم میشه.

انشالله خیره.