2777
2789
عنوان

يه تجربه

157 بازدید | 13 پست

به نظرم مردا بيشتراز اينكه به قيافه و ظاهر خانما توجه كنن  عاشق زنايي ميشن كه زبون ميريزن زني كه از مرد تعريف كنه و قربون صدقه ش بره ولي ما خانما به خودمون ميرسيم ولي از نظر محبت زباني خيلي أوقات كم ميذاريم فكر نكنيم اگه خوش پوشو مرتب جلو همسرمون ظاهر بشيم ديگه شوهربه هيچ زني توجه نميكنه اتفاقا زنايي كه وارد زندگيا ميشن حربشون اينه كه به مرد احترام ميزارنو حسابي تعريفشو ميكنن من خوب اين زنا رو شناختم تا ميتونيد الكي هم شده واسه شوهرتون زبون بريزيد

خدای من برای من همین که میدانم تو می بینی کافیست💞

همه چی شده به نفع مردا همه در صدد جلب رضایت مردن این وسط زن دل نداره 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو چه بلایی    

اصن عادتمه هی ور ور میکنم براش

درباره خانواده اش حربه من مظلوم نماییه😁😁😁

یکسره پسرمو خواب میکنم میام میشینم پیشش دور و ورش میلولم

ازش حرف میکشم

حرف میزنم

چرت و پرت میگم بخندیم

مسخره بازی درمیارم

جوری که میگه تو یکی برا هفت پشتم بسی😁😁😁

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

منم تو زبان خیلی خوبم باشوهرم اینقدر راحت حرف ولمو ابراز میکنم .هروقت غذابراش میزارم ببره سرکار قبلش یه نامه کوچیک عاشقانه براش مینویسم میزارم روی ظرف غذاش سر کار میخونش کلی زوق میکنه زیاد به لباس و تیپم هم کتر نداره هروقت لباس تنگ براش میپوشم میگه چیه ازیت میشی خانمی لباس گل و کشاداتو بپوش یه شلوار دارم سه نفر ادم توش جامیشه میگه راحت باش اونو بپوش .  

زندگی باعشق و دوست داشتن زیباست
منم تو زبان خیلی خوبم باشوهرم اینقدر راحت حرف ولمو ابراز میکنم .هروقت غذابراش میزارم ببره سرکار قبلش ...

من یه شلوارک دارم شوهرم میگه برو شلوارک لویی شانزدهمو بپوش

بسکه قدیمیه😁😁😁

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
همه چی شده به نفع مردا همه در صدد جلب رضایت مردن این وسط زن دل نداره 

چرا عزيزم يه مدت امتحان كن وقتي عادت به زبون ريختنت كرد بعد ناز و اداتو شروع كن خيلي خوب جواب ميده. 

خدای من برای من همین که میدانم تو می بینی کافیست💞