2777
2789
عنوان

رابطه لانگ

182 بازدید | 38 پست

اونایی که رابطه لانگ دارن و تابحال پارتنرشونو ندیدن اذیت نمیشید؟منو اکسم سه ماه باهم بودیم (لانگ بود) البته اون خیلی مشکلات خانوادگی داشت و برای اینکه اذیت نشم یا عذاب وجدان نگیره از زندگیم رفت . من گفتم مشکلی ندارم پیشتم تنها نیستی ولی اون اصلا راحت نبود نمیتونست درمورد مشکلاتش حرف بزنه و سر همین تموم شد

و ندیده بودیم همو (تولدم قرار بود بیاد ببینیم همو) ولی من وابستش شده بودم با همین چتکردن های ساده چون زیاد پدرم بهم محبت نکرده تو دوران نوجوونی و الان هم همینطور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه روابطم این مدلی بودن هیچوقت اذیت که نشدم که هیچ راحت هم بودم 😂

من زیاد خوشم نمیاد از لانگ ولی اینبارو چون اصرار میکرد وارد رابطه شدم باهاش ولی خیلی اذیت شدم که نه میتونستم ببینمش و بغلش کنم

من زیاد خوشم نمیاد از لانگ ولی اینبارو چون اصرار میکرد وارد رابطه شدم باهاش ولی خیلی اذیت شدم که نه ...

من چون درونگرام و اضطراب اجتماعی هم دارم اینجوری راحت ترم البته الان دیگه امتحانش نمیکنم از روابط خسته شدم

طرف به خاطر مشکلاتش رفته ک تو آسیب نبینی ؟ عزیزم شما مطمئنیک اصلا مشکلی بوده چون ندیده از کجا میدونی داره راست میگه ؟بعدشم آدم اگه کسیو بخواد با هزار تا بدبختی میمونه کنار طرفش نه با یک بهونه بزاره بره

بهتر ک رفت معلومه مسئولیت پذیر نبوده قدر خودتو بیشتر بدون خواستی رابطع لانگ داشته باشی خواهشا طرفو توی مال ببین