2777
2789
عنوان

رابطه لانگ

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 38 پست
کسی که میخوام رو پیدا نمیتونم کنمبخاطر همینم همش به اکسم فکرمیکنم چون واقعا آدم وفاداری بود و توی ای ...

عزیزم اون شخص چون دور بوده ممکنه فک کنی اره با بقیه فرق داره و خاصه مطمعن باش فرق خاصی با بقیه نداره رابطه لانگ خیلی عذابه اتفاقا خوشحال باش انقد زود تموم شد ادامه دار نشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم حتی رشته ای که خودم میخوام رو نیومدم که با علاقه درس بخونم

فکر نمیکنی اشتباه میکنی؟؟

من سنم بالا رفته تجربه مو بهت میگم، برای خودت زندگی کن به خودت عشق بده،اونوقت آدما هم بهت ارزش و احترام و محبت میدن و میفتن دنبالت،یه مدت تمرین کن نتیجه شو میبینی

فکر نمیکنی اشتباه میکنی؟؟من سنم بالا رفته تجربه مو بهت میگم، برای خودت زندگی کن به خودت عشق بده،اونو ...

میفهمم چی میگی ولی واقعا امیدی ندارم

نه رشته ای که میخواستم اومدم نه سرگرمی ای دارم همش خونم افسردگی گرفتم چطوری به خودم برسم اخه

میفهمم چی میگی ولی واقعا امیدی ندارمنه رشته ای که میخواستم اومدم نه سرگرمی ای دارم همش خونم افسردگی ...

کتاب دوس داری بخونی؟

کتاب شفای کودک درون خوبه برات

کلا نمیخواد کار خاصی بکنی، جلو اینه که میری خودتو میبینی با عشق نگاه کن به خودت برس لباس خوب بپوش غذای سالم بخور کارایی که بهت حس خوب میده انجام بده، مشاوره هم اگه شرایط مالی شو نداری رایگان هم هست ۱۴۸۰ زنگ بزن مشاوره صحبت کن کلی راهنمایی میکنن

کتاب دوس داری بخونی؟ کتاب شفای کودک درون خوبه براتکلا نمیخواد کار خاصی بکنی، جلو اینه که میری خودتو ...

یکی دوماهی هست استرس گرفتم پوستم صاف صاف بود الان پرجوشه

کلا از زندگیم راضی نیستم و نمیتونم عوضش کنم

ممنونم بابت راهنماییتونم

یکی دوماهی هست استرس گرفتم پوستم صاف صاف بود الان پرجوشه کلا از زندگیم راضی نیستم و نمیتونم عوضش کنم ...

الان این یکی دو ماهه هیچکس از زندگیش راضی نیست و همه استرس دارن،فقط تو نیستی پس به خودت نگیر ،کم کم برای حال خوبت تلاش کن🌸❤️