2777
2789
عنوان

رابطه لانگ

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 38 پست
یاد بگیر به خودت محبت کنی و وابسته پسرا نشی،جدی نبوده که با این بهونه ها رفته،برا منم پیش اومده

نمیتونم امتحان های دی ماهم هم همشو ریدم بخاطر اینکه منتظر پیامش بودم و نیومد.

واقعا افسردگی گرفتتم نه نمراتم خوبه نه کسیو دارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه فرق دارن رابطه مجازی اونیه که هیچ ارتباط حضوری نداره ولی لانگ یعنی امکان دیدار توش وجود داره

برای ماهموجود داشت قرار بود مناسبتا همو ببینیم ولی خب نشد

دو روزدیگه تولدمه و پیشم نیست

طرف به خاطر مشکلاتش رفته ک تو آسیب نبینی ؟ عزیزم شما مطمئنیک اصلا مشکلی بوده چون ندیده از کجا میدونی ...

یکیاز فامیلامون فالگیره اونم دید گفت مشکلات خانوادگی زیادی داره و یه مدته حوصله هیچکس و نداره و میخواد تنها باشه

قبلا هم براش پیش اومده بود بهش فضا دادم اومد ولی ایندفه جدی رفت

نمیتونم امتحان های دی ماهم هم همشو ریدم بخاطر اینکه منتظر پیامش بودم و نیومد.واقعا افسردگی گرفتتم نه ...

توی گوگل کلی مطلب رایگان هست ،شفقت ورزی به خود و شفای کودک درون و ارتباط با درون و از این چیزا... وقتی با خودت ارتباط بگیری دیگه از بیرون منتظر محبت نمیشی ،نمیگم حرف نزن،دوس پسر بگیر ولی وابستگی خوب نیست،فقط به خودت وابسته باش و محبت کن معجزه شو میبینی، دختری که خودشو دوس داشته باشع ناخودآگاه بقیه هم جذبش میشن،ولی با خودت مشکل داشته باشی و وابسته ی بقیه بشی همه احساس خفگی میکنن و ازت فاصله میگیرن

خب شما به این رابطه ام برگردی همش اذیت میشی از دلتنگی چون که برونگرایید سعی کن با یکی از شهر خودتون ...

کسی که میخوام رو پیدا نمیتونم کنم

بخاطر همینم همش به اکسم فکرمیکنم چون واقعا آدم وفاداری بود و توی این نسل نمیشه یه آدم درست و حسابی پیدا کرد

برای ماهموجود داشت قرار بود مناسبتا همو ببینیم ولی خب نشددو روزدیگه تولدمه و پیشم نیست

تولدت پیشاپیش مبارک 🥲

منتظر پیامش و خودش نمون خودت واسه خودت کیک و کادو بخر خوش باش اگه منتظر بمونی خودت آسیب میبینی

یکیاز فامیلامون فالگیره اونم دید گفت مشکلات خانوادگی زیادی داره و یه مدته حوصله هیچکس و نداره و میخو ...

عامو زندگیتو به این حرفای رمالا نگیر به جهنم که رفته کسی ک هی بره هی بیاد آدم بی ثباتیه

تولدت پیشاپیش مبارک 🥲منتظر پیامش و خودش نمون خودت واسه خودت کیک و کادو بخر خوش باش اگه منتظر بمونی ...

مرسی عزیزم💙

متاسفانه پسرا رو از بچگی بی احساس بزرگ میکنن و برای همین ترک کردن براشون آسونه حتی ناراحت هم نمیشن ولی دخترا همش فکرشون پیش اونه یا کلا افسردگی میگیرن بعد پسره