2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا

آره گوگل سرچ کن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

اومد سر خونه زندگی یکی دیگه

از اول دو زن بودن ملکه و بانو جانگ چ فرقی داشت می اومد یا ته

بعدهم امپراطور زمان های قدیم چن زن داشت ولی بنطرمملکه اینهیون از همه خوشگل تره خوش قلب تر ولی امپراطور دونگی رو خیلی عاشقشه

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

عهه جانگ میمیره؟؟کِی میمیره؟

آره مجرم شناخته میشه و باید زهر بخوره دیگه میخوره و میمیره چند قسمت دیگه

سلام🌱 👇🏿👇🏿                                                                  یه عدد دختر سبزه یِ پر انرژی جنوبیم🐡،عاشق رنگ سیاه🤞🏿که تمومِ عشقش خانم معلم شدنه😍😁           ک به زودی محقق میشه😍                                       راستی عاشق غذام😂 پس اگه تاپیک عکس غذا دیدی سریع تگم کن عین جت میااام😍                               خو مهربون اگه دوست داشتی برای قبول شدنم توو دانشگاه فرهنگیااان یه صلوات بفرس لطفا مااچ بهت😚😚 

ولی امپراطور دونگی رو خیلی خیلی دوسش داره

تو زندگیواقعی برعکس بوده حتی بعد کشتن جانگ پشیمون میشه ولی دیگه کار از کار میگذره

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

چونملکه بزرگ رو کشته بوده؟ مادر امپراطور

نه درست یادم نیست ولی فک کنم چون این ملکه رو میکشه زن اول امپراطور

سلام🌱 👇🏿👇🏿                                                                  یه عدد دختر سبزه یِ پر انرژی جنوبیم🐡،عاشق رنگ سیاه🤞🏿که تمومِ عشقش خانم معلم شدنه😍😁           ک به زودی محقق میشه😍                                       راستی عاشق غذام😂 پس اگه تاپیک عکس غذا دیدی سریع تگم کن عین جت میااام😍                               خو مهربون اگه دوست داشتی برای قبول شدنم توو دانشگاه فرهنگیااان یه صلوات بفرس لطفا مااچ بهت😚😚 

از اول دو زن بودن ملکه و بانو جانگ چ فرقی داشت می اومد یا تهبعدهم امپراطور زمان های قدیم چن زن داشت ...

خیلی فرق داشت

امپراطور وارث میخواست و ملکه نمیتونست بچه دار بشه

ولی اومدن دونگی واقعا اضافه بود

بعدشم زمان ازدواج امپراطور و بانو جانگ

امپراطور با دونگی لاس میزد