2777
2789
عنوان

خرید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 59 پست

ادم طلا رو میخواد واسه رفاهش

مخصوصا که خونه اولی بودین

خداروشکر که مستاجر نیستین دیگه

بعدم کسی از آینده خبر نداره

چندین سال پیش ملک خیلی رو بورس

الان طلا از نظر سرمایه گذاری

از لحظه حالت لذت ببر

همین الان و زندگی کن

طلا رو میتونی سوت سوت هم بخری

با اپلیکیشن های انلاین زیاد بشه

ولی خونه رو که متر متر نمیشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کسی دلار و طلا داره نهایتا میخواد تبدیلش کنه به خونه چه جنگ بشه چه نشه ملک میره بالا چون بعد از ...

عزیزم تحلیلتون بر چه اساسی هست

بخدا نمیخوام جنگ کنم برام سواله شاید نظر شما علمی و منطقی بود و من نظرمو زیر پا گذاشتم

کاربری قبلیم محنا بود تعلیق شدم🙁عزیزان مذهبی لطفا با من بحث نکنید چون عقاید زمین تا آسمون با هم تفاوت داره و هرکس بر اساس سطح سواد عقلی و مطالعه و کاوش میتونه عقیده متفاوتی داشته باشه با تشکر

خب عزیزم فکر وخیال نکن ک خدای نکرده مریض نشی فقط شما نفروختی همه ی ماازاین کارا کردیم من گرمی چهارتومن فروختم واسه ماشین،خداروشکر سقفی بالا سرته منت صاحب خونه رو نمیشنوی هرسال مجبور به اسباب کشی نیستی

لطفالایک نکنید،ممنون
آره منم خوشحالم از مستاجری راحت شدم همش میگم دیرتر میفروختم یا خونه بزرگتر میخریدم یا نمیرفتیم زیر ف ...

منم دقیقا همینم گرمی ۱۱ فروختم ماه پیش و ۷۵ پول سودی گرفتم اگه الان میفروختم نیاز به پول سودی نبود

من ناشکری نمیکنم فقط انقدر سختی کشیدیم تا اون طلاها رو بخریم بعد الان چون زیر فشار وام مسکن هستیم هم ...

الان هم مبفروحتی دوسال دیگ بشه گرمی چهل همین رو میگی

شوهر من ساختمان ساز فکر کردی ملک مفت

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕به همون اندازه ک مهربونم به همون اندازه برا آدمای بی شخصیت بی رحمم 🌝👌 در این صفحه معمولا از چیزهای سبک و روزمره مینویسم مسائل مهم زندگیم رو معمولا با مشاور ترجیح میدم حل کنم 🙂

الان هم مبفروحتی دوسال دیگ بشه گرمی چهل همین رو میگی شوهر من ساختمان ساز فکر کردی ملک مفت

نه انقدر مستاجری اذیت شدیم که صاحب خونه فرصت نداد اثاث بکشیم اثاث من پخش ده تا خونه شد

میدونم مفت نیست خرید خونه آرزو بود خدا به رومون نگاه کرد با همه فشار ها

الانم چون تو فشارم فکر میاد اومدم اینجا یکم خالی بشم

همه میگن حیف یکم صبر میکردی زیر فشار نمیرفتی منم میگم چه میدونستیم بعضیا هم میگن جنگ بشه چی

نه انقدر مستاجری اذیت شدیم که صاحب خونه فرصت نداد اثاث بکشیم اثاث من پخش ده تا خونه شدمیدونم مفت نیس ...

جنگ هم بشه به آدمای عادی کاری ندارن نگران نباش

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕به همون اندازه ک مهربونم به همون اندازه برا آدمای بی شخصیت بی رحمم 🌝👌 در این صفحه معمولا از چیزهای سبک و روزمره مینویسم مسائل مهم زندگیم رو معمولا با مشاور ترجیح میدم حل کنم 🙂

منظورشون اینه ملک میاد پایین باز طلا رشد داره

من آدم رکی هستم یچیزی در موردت بگم

از اونایی هستی که همیشه تو حسرت زندگی میکنی و از زندگیت اصلن لذت نمیبری فکر کنم شخصیت این جوری هست

بنظرم برو یوگا کتاب بخون

اینا هزینه آیی ندارع بخاطر همین پیشنهاد دادم موفق باشی