2777
2789
عنوان

خرید خونه

1134 بازدید | 59 پست

سلام وقت بخیر

بچه ها حالم خیلی بده ما پارسال اسفند خونه خریدیم مستاجر بودیم طلاهام رو فروختم ۶ میلیون بود دادم تا صاحب خونه بشم نزدیک صد و پنجاه گرم بود

الان قیمت طلا رو میبینم مریض شدم انقدر فکر و خیال میکنم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خرداد ۶۰گرم طلا فروختم گرمی۶تومن برای خونه

ولی الان خوشحالم،چون بابت بدهکاری و مشکلات نبوده

چه فایده۱کیلو طلا گوشه داشته باشم اما خانه به دوش باشم

خونه ات هم مبارک باشه ایشالله به شادی توش زندگی کنی

این اتفاق خیلی شایعه و تموم شده رفته

بهتره بهش فکر نکنی و برای خونه ای که خریدی خوشحال باشی

منم پارسال شهریور طلامو گرمی ۳۵۰۰ فروختم و قبلا خیلی بهش فکر میکردم و خودمو اذیت میکردم ولی به خاطر سلامتیم و ارامشم بی خیالش شدم چون هیچ چیزی ارزش سلامتیمونو نداره

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

حالت خوبه 🤔حرص چیو میزنی به چیز بد نفروختیش ک

۴۲۰گرم فروختم کلش شد یه میلیارد یسالو نیم پیش الان ببین چقدر میشد هنوز اون خونه که خریدیم تکون نخورده جونمو بذارم حرص مال بکنم ک چیشد کی میدونست این روزارو قراره ببینیم🤔🤔🤔😮💨

منم خرداد ۶۰گرم طلا فروختم گرمی۶تومن برای خونهولی الان خوشحالم،چون بابت بدهکاری و مشکلات نبودهچه فای ...

آره منم خوشحالم از مستاجری راحت شدم

همش میگم دیرتر میفروختم یا خونه بزرگتر میخریدم یا نمیرفتیم زیر فشار وام مسکن اینطور فکرا😔مرسی از دعای خیریت مهربون