2777
2789
عنوان

خرید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 59 پست
خونه رو بفروش برو مستاجری طلا بخر خیلی راحت

من اصلن چرا این جور آدما رو درک نمیکنم خونه گرفته زندگی میکنه باز میان ناله میکنن

آدمی میشناسم خونش رو بخاطر هزینه درمان فروختن الان مستاجر هستن

یکی ک برا دیه پسرش اونا هم مستاجر هستن ولی مثل اینجا اینقد ناشکر نیستن

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕به همون اندازه ک مهربونم به همون اندازه برا آدمای بی شخصیت بی رحمم 🌝👌 در این صفحه معمولا از چیزهای سبک و روزمره مینویسم مسائل مهم زندگیم رو معمولا با مشاور ترجیح میدم حل کنم 🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خونه خیلی خوبهآمنم خوشحالم از مستاجری راحت شدم همش میگم دیرتر میفروختم یا خونه بزرگتر میخریدم یا ...

الان همه اونایی که از دو سال قبل خونه ماشین خریدن تو همین فکر هستن چون اکثریت طلا فروختن با وام یا قرض ماشین و خونه خریدن و همه هم میگن اگر دست نگهداشته بودیم الان بدون قسط خونه بزرگتر میخریدیم

شما تنها نیستی

ولی این فکر ها دور از جون بیمارت میکنه رها کن

شما در زمان درست اومدی تصمیم درست گرفتی

حالا این که بعدا شرایط عوض شده تقصیر شما نیست

بخدا صد هزار بار تو این سایت هم با کاربری قبلیم که ترکید هم با این گفتم خونه نخرید بابا

طلا و ارز

البته نه هیجانی موقع اصلاح قیمت ها

من زمین منطقه خوب رو فروختم طلا خریدم الان دو برابر سود کردم

کاربری قبلیم محنا بود تعلیق شدم🙁عزیزان مذهبی لطفا با من بحث نکنید چون عقاید زمین تا آسمون با هم تفاوت داره و هرکس بر اساس سطح سواد عقلی و مطالعه و کاوش میتونه عقیده متفاوتی داشته باشه با تشکر

آره منم خوشحالم از مستاجری راحت شدم همش میگم دیرتر میفروختم یا خونه بزرگتر میخریدم یا نمیرفتیم زیر ف ...

من گرمی ۳۰۰ هزار تومان فروختم خونه خریدم😉😅

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
مرسی از حرفای دلگرم کننده ات واقعا دارم مریض میشم انقدر بهش فکر کردم چون خیلی با سختی گرفته بودیم ال ...

هر کسی دلار و طلا داره نهایتا میخواد تبدیلش کنه به خونه

چه جنگ بشه چه نشه ملک میره بالا

چون بعد از جنگ هم همه نیاز به مسکن دارن نیاز به مسکن همیشه بوده و هست

بیشتر مردم همین کارکردن طلافروختن خانه خریدن پس همه باید حرص و جوش بخورن

مشکل اینه مردم جو گیری داریم و سواد اقتصادی همه ندارن بعضیا دارن

اونایی که داشتن سود کردن همیشه

کاربری قبلیم محنا بود تعلیق شدم🙁عزیزان مذهبی لطفا با من بحث نکنید چون عقاید زمین تا آسمون با هم تفاوت داره و هرکس بر اساس سطح سواد عقلی و مطالعه و کاوش میتونه عقیده متفاوتی داشته باشه با تشکر

من اصلن چرا این جور آدما رو درک نمیکنم خونه گرفته زندگی میکنه باز میان ناله میکنن آدمی میشناسم خونش ...

من ناشکری نمیکنم فقط انقدر سختی کشیدیم تا اون طلاها رو بخریم بعد الان چون زیر فشار وام مسکن هستیم همسرم درآمدش کمه باید اسنپ کار کنه با زور برسونه که خیلی سخت میرسد

همش فکرم اینه دیر تر فروخته بودیم حداقل زیر فشار وام نمیرفتیم