2777
2789
عنوان

خرید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 59 پست
خونه بهتره تا طلا بابد خونه داشته باسی بعد به پس انداز فکر کنی

آره خونه خیلی خوبه

آمنم خوشحالم از مستاجری راحت شدم

همش میگم دیرتر میفروختم یا خونه بزرگتر میخریدم یا نمیرفتیم زیر فشار وام مسکن اینطور فکرا😔برای درآمد کارمندی سخته واقعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خونه خیلی خوبهآمنم خوشحالم از مستاجری راحت شدم همش میگم دیرتر میفروختم یا خونه بزرگتر میخریدم یا ...

میفهمم ناراحتیتو ولی برا همه همین شرایطه بلاخره تو یه تصمیمی گرفتی در زمان خودش بهترین تصمیم بوده و تقصیر تو نیست وضع مملکت داغونه

بعدم میبینی یهو طلا وایستاد بعد ملک کشید بالا

حالت خوبه 🤔حرص چیو میزنی به چیز بد نفروختیش ک۴۲۰گرم فروختم کلش شد یه میلیارد یسالو نیم پیش الان ببی ...

آره منم خوشحالم از مستاجری راحت شدم

همش میگم دیرتر میفروختم یا خونه بزرگتر میخریدم یا نمیرفتیم زیر فشار وام مسکن اینطور فکرا😔

عزیزم جنگ بالاخره تموم میشه ملک در هر صورت بالا میره هنوزم با دلار و طلا رشد نکرده هیچی به پای ملک ن ...

مرسی از حرفای دلگرم کننده ات واقعا دارم مریض میشم انقدر بهش فکر کردم چون خیلی با سختی گرفته بودیم الان زیر فشار وام هستیم بخوام نخوام فکر میاد که چرا اینطور نکردم اونطور نکردم

عزیزم خیلی خوبه ک خونه دار شدی از امرونهی صاحبخونه راحت شدی طلاا هم میخری دوباره انشالله

پس من چی بگم ک حلقه ام گمشده و هرجارو میگردم نیس ینی نمیدونی حالم چقدر خرابه

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

تو150گرم دادی توگرم 6من نیم کیلوطلادادیم دوتاماشین پول دستی الان اون خونه 5تومن شده پول اونهمه سرمایه نزدیک 20تومن بیخیال فداسرت من برابچه هام جمع کرده بودم قسمت نبودبیشتربشه جوش نزن😄

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁