2821
2789

افت کرده

های^_^ دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندیچونمن نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد

۱۹ و نیم

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۲۰۶۰۰۰۰۰ فک کنم

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.
یا خدا ما بیست و دو خریدیم... بالا میره یانه؟؟؟

تا اردیبهشت ۲۵ میشه

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.
2790
2823
2791
2779
2792