2777
2789
چی شده تا پیک زدن نوشته بود چی شده بعد یکی کامنت گذشته بود بومب خبریه

منم تا اومدم بخونم تاپیک ترکید😂

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببشتر ازین میره بالا

مجبور شدیم بخریم که ارزش پول افت نکنه باید پول رو بدیم به کسی خدا کنه اکر ارزونم میشه اول ما پول طرفو بدیم بعد

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱
چی شده تا پیک زدن نوشته بود چی شده بعد یکی کامنت گذشته بود بومب خبریه

الان بی خبرم پریشب تهران صدا ولرزش سمت ایراخودرو محل کار همسرم بود

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱
تا اردیبهشت ۲۵ میشه

مطمئنی؟؟؟

خونه چی!؟

من میخواهم طلا بفروشم خونه بخرم بهترین وقت کیه بنظرتون

یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید یا خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه یا بمیره،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)

الان نفروش داره میاد پایینبزار دوباره بره بالامن صبح خریدم گرمی ۱۹

شاید بالا نرفت

یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید یا خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه یا بمیره،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)

مطمئنی؟؟؟خونه چی!؟من میخواهم طلا بفروشم خونه بخرم بهترین وقت کیه بنظرتون

اگه خونه نداری و مستاجری بفروش خونه بخر ولی اگه خونه دوم میخای بخری نه..طلا بهتر از خونس واسه سرمایه گزاری

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.
اگه خونه نداری و مستاجری بفروش خونه بخر ولی اگه خونه دوم میخای بخری نه..طلا بهتر از خونس واسه سرمایه ...

یعنی رشد طلا بیشتره ؟

یعنی رشد طلا بیشتره ؟

اره مگه نمیبینی طلا از تابستون تا الان چقد رشد داشته

اره مگه نمیبینی طلا از تابستون تا الان چقد رشد داشته

چند سال اخیر بله

ولی یهو دیدی فنر خونه باز شد

یعنی رشد طلا بیشتره ؟

ملک راکده فعلا.رشد داشته ولی خیلی خیلی کم.

مثلا واحدی که ۴ ماه پیش بوده ۵۵۰۰ الان شده ۶ میلیارد.در حالی که طلا از ۴ ماه پیش دقیقا دو برابر شده.

یعنی اگه کسی ۴ ماه پیش پنج و پونصد طلا خریده بود الان یازده میلیارد بود طلاهاش