چی شده تا پیک زدن نوشته بود چی شده بعد یکی کامنت گذشته بود بومب خبریه
منم تا اومدم بخونم تاپیک ترکید😂
خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من میخواهم طلا بفروشم خونه بخرم بهترین وقت کیه بنظرتون
یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید یا خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه یا بمیره،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)
یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید یا خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه یا بمیره،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)
مطمئنی؟؟؟خونه چی!؟من میخواهم طلا بفروشم خونه بخرم بهترین وقت کیه بنظرتون
اگه خونه نداری و مستاجری بفروش خونه بخر ولی اگه خونه دوم میخای بخری نه..طلا بهتر از خونس واسه سرمایه گزاری
خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.
اگه خونه نداری و مستاجری بفروش خونه بخر ولی اگه خونه دوم میخای بخری نه..طلا بهتر از خونس واسه سرمایه ...
یعنی رشد طلا بیشتره ؟
اره مگه نمیبینی طلا از تابستون تا الان چقد رشد داشته
اره مگه نمیبینی طلا از تابستون تا الان چقد رشد داشته
چند سال اخیر بله
ولی یهو دیدی فنر خونه باز شد