2777
2789
ملک راکده فعلا.رشد داشته ولی خیلی خیلی کم.مثلا واحدی که ۴ ماه پیش بوده ۵۵۰۰ الان شده ۶ میلیارد.در حا ...

آره ولی شاید یهو ملکم بالا رفتا

یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید یا خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه یا بمیره،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ملک توی کشوری که سایه جن گ روشه بالا نمیره

طلا بنظرت چی

یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید یا خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه یا بمیره،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)

طلا اگه میخوای بیش از ۶ ماه نگه داری بخر ضرر نمیکنی.

میخوام طلا بفروشم خونه بخرم بهترین وقت کیه بنظرتون

مطمئنی؟؟؟ خونه چی!؟ من میخواهم طلا بفروشم خونه بخرم بهترین وقت کیه بنظرتون

خونه رو باید همین روزا بخری الان که بالای ۲۰ درصد همین هفته رشد داشت

من این هفته گرفتم خونه

تو یه ماه از ۶ تومن کردش ۸ تومن مالک!!!گفت طلا گرون شده

خونه پیدا کردی؟ما هم اتفاقا همین نیت رو داریم ولی میخوایم تا اردیبهشت صبر کنیم

من میترسم تا اردیبهشت خونه گرون شه یا طلا ارزونتر