2777
2789
عنوان

کلاهبرداری

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 53 پست
۸۰۰ تومن رو میدی ولی چیزی دریافت نمیکنی😄

گفت درب منزل بده.

شایدم توش خالیه😂😂

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ زدن همون لحظه 114 زنگ بزن خط تو ردیابی کنه

یعنی چی؟

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
۰۲۱ هست

ایرانسل یا همراه زنگ بزنن شماره معمولی زنگ نمیزنن شماره های مثل ۰۹۲۱۱۱۱۱۱۱۱۱ یه همچنین شماره های زنگ میزنن یا سه رقمی هست شماره هاشون

من یبار نظر سنجی سیمکارت بهم زنگ زدن

قشنگ از شماره اش میبارید ادم معمولی اون شماره رو نداره و خط هاشون یک طرفه اس فقط خودشون میتونن زنگ بزنن تو نمیتونی بزنگی

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
آخه واسم سواله چرا ۸۰۰ تومن فقط گفت پول پست چی و ضمانت بده،مگه پست چی هم با خودشونه؟گفتم من با همسرم ...

دیگه شما یه آیدی داری تا تاریخ تولد خودت و شوهرتم لو دادی توش

طعمه خوبی هستی برای کلاهبردارا

نه پس دیگه انقد واضح کلاهبرداریه حتی زورم میاد بهت بگم گول نخوری

ممنون که زورت اومد ولی بازم گفتین😂❤️

آخه واسم سواله چرا ۸۰۰ تومن فقط گفت پول پست چی و ضمانت بده،مگه پست چی هم با خودشونه؟گفتم من با همسرم ...

وای دختر ضمانت چی؟؟🤣🤣🤣🤣 کلاهبرداریه.. اخه از هرکجای ایران بفرستی هزینه پست۸۰۰ هزار تومن میشه؟؟؟؟؟ دختر جان ما بهت گفتیم کلاهبرداریه خود ۰۹۹۰ هم گفته کسی تماس نمیگیره بخای گول بخوری پولت رفت حرص نخور

اره کلاهبرداریه نکن اخه تو این وضعیت مسابقه و برنده کجا بود تازه باشه جوایزو که نمیدن به مردم عادی

واسم سوال بود.

میخواستم ببینم به کسی زنگ زدن و دادن

وقتی داره با تلفن حرف میزنه چطور همزمان زنگ بزنه ؟بعدم ۱۱۴ منتظر نشسته این زنگ بزنه بگه خطمو پیگیری ...

دو روز علاف میشی صدجا پول تمر و نامه و شکایت میدی پروندتو میندازن ته پرونده ها میگن برو اسمس میاد برات

کلاه برداریهدارن چند میلیون هزینه میکنن لنگ هشتصد تومن پول پستن؟

واقعا برای منم سوال بود.

چقد راحت حق مردم رو میخورن😐

گفت درب منزل بده.شایدم توش خالیه😂😂

آهان از این واچ قدیمیا که مفت بدن نمی ارزه میدن

تو همین سایت یکی نوشته بود که ساعتش خیلی ارزون قیمته و ساده و کلاه رفته سرس

وقتی داره با تلفن حرف میزنه چطور همزمان زنگ بزنه ؟بعدم ۱۱۴ منتظر نشسته این زنگ بزنه بگه خطمو پیگیری ...

9990گفت اصلا جوابشون رو نده

تو سومین نفری هستی که امروز این تاپیکو میزنی، کلاهبرداریه.

جددددی؟

چجوری از گلوشون پایین میره واقعا.