2777
2789
عنوان

کلاهبرداری

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 53 پست
یک محصول کپی برات میفرستن 800 هزار هم میگیرن پرداخت درب منزل

آخه اپل واچ اصلش گرونه.

این دیگه خیلییی فیکه

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
ایرانسل یا همراه زنگ بزنن شماره معمولی زنگ نمیزنن شماره های مثل ۰۹۲۱۱۱۱۱۱۱۱۱ یه همچنین شماره های زنگ ...

همونام کلاهبرداریه

برو سرچ کن ترفند پنهان کردن قسمتی از شماره توسط کلاهبرداران

من اینجوری کلاه سرم رفت خواهر

تو شکایت فهمیدم اینا نرم افزار دارن نصف شمارشونو پنهان میکنه توی تماس

سرچ کن خودت پشم ریزونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایرانسل یا همراه زنگ بزنن شماره معمولی زنگ نمیزنن شماره های مثل ۰۹۲۱۱۱۱۱۱۱۱۱ یه همچنین شماره های زنگ ...

آره تعجب کردم گفت تماس بگیر.

تا گفتم با همسرم مشورت کنم سریع گفت باشه.

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
آخه واسم سواله که گفت با همین شماره تماس بگیرین مگه میتونن انقد راحت شماره داشته باشن

اگر کسی ازشون شکاین کنه جمشون میکنن. خب شاکی نداره شمارهه لابد.ملت انقد سمن دارن یاسمن توش گمه کی حوصله ی شکایت ازاینارو داره

اگه باز هوامو کردی نیاسراغم اینجاکسی نیست❤️🩹

دیگه شما یه آیدی داری تا تاریخ تولد خودت و شوهرتم لو دادی توشطعمه خوبی هستی برای کلاهبردارا

چه ربطی داره؟

با همسرم مشورت کنم طعمه میشم؟

من فقط گفتم اگه نظرم مثبت بود با چه شماره ای تماس بگیرم.

بعدش سریع به ۹۹۹۰ زنگ زدم

همونام کلاهبرداریهبرو سرچ کن ترفند پنهان کردن قسمتی از شماره توسط کلاهبرداران من اینجوری کلاه سرم رف ...

عزیزم منظورم از شماره های چند رقمی ۰۹۲۱۰۰ نیست منظورم شماره های رندم هست مثلا ایرانسل با ۷۷۷ بهم زنگ زد

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
وای دختر ضمانت چی؟؟🤣🤣🤣🤣 کلاهبرداریه.. اخه از هرکجای ایران بفرستی هزینه پست۸۰۰ هزار تومن میشه؟؟؟؟ ...

نه بابا اصلا زنگ نمیزنم😂

انقد سرد جواب دادم فهمید مایل نیستم😂

آهان از این واچ قدیمیا که مفت بدن نمی ارزه میدنتو همین سایت یکی نوشته بود که ساعتش خیلی ارزون قیمته ...

اونا پول داده بودن مگه؟

همونام کلاهبرداریهبرو سرچ کن ترفند پنهان کردن قسمتی از شماره توسط کلاهبرداران من اینجوری کلاه سرم رف ...

شما سر چی کلاه سرتون رفت؟

اگر کسی ازشون شکاین کنه جمشون میکنن. خب شاکی نداره شمارهه لابد.ملت انقد سمن دارن یاسمن توش گمه کی حو ...

فک کنم محصولات خیلی داغون و ضعیفی میدن.

مثل تبلیغات ماهواره 😐

چه ربطی داره؟با همسرم مشورت کنم طعمه میشم؟من فقط گفتم اگه نظرم مثبت بود با چه شماره ای تماس بگیرم.بع ...

منظورمو نفهمیدیا

میگم دختر ساده ای هستی

توی آیدیت مثلن تاریخ تولد خودت و شوهرتو زدی

هفت خط نیستی که کلاه سرت نره

اره دقیقا به اونا هم گفته بودن ۸۰۰ تومن واریز کنید

خودمون به خودمون رحم نمیکنیم😢

انقدم با ناز صحبت میکرد دختره که نگوووو😐

شما سر چی کلاه سرتون رفت؟

یه چیزی برای فروش گذاشتم تو دیوار از یه شماره سه رقمی زنگ زدن گفتن پول واریز کن که آگهیت تایید بشه یه سری بهونه هم آوردن

حدود دو هزار تومن پول میخواستن فقط

تا زدم پولو، یهو کارتم خالی خالی شد اسمس برداشت پشت سر هم تا زمانیکه کارتم خالی شد

دوسال دنبال شکایت بودم هیچی ب هیچی

منظورمو نفهمیدیامیگم دختر ساده ای هستی توی آیدیت مثلن تاریخ تولد خودت و شوهرتو زدیهفت خط نیستی که کل ...

آهان

خب با تاریخ تولدمون چی گیر کسی میاد؟😂

تاپیکای منو نگاه کنی همش در مورد چله هست.

من اصلا اینجا با کسی حرف نمیزنم.فقط در مورد چله میپرسم.

حتی اسمم رو هم کسی نمیدونه،چندتا بچه دارم هم کسی خبر نداره😁