2777
2789
عنوان

کلاهبرداری

471 بازدید | 53 پست

سلام از ی شماره ای از تهران زنگ زدن و گفتن از طرف درگاه اینترنتی و خرید شارژ همراه اول من برنده ۹ میلیون تومان اپل واچ و پاور بانک شدم.

فقط هم درب منزل ۸۰۰ تومان پول به پست چی میدم.

بنظرتون کلاهبرداریه؟

من به ۹۹۹۰ هم زنگ زدم گفتن برندگان تو سایته و کسی تماس نمیگیره.

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️

شما برنده شدی یا ایشون ؟؟؟؟ مگه از کجا مسفرستن که خزینه پست ۸۰۰ هزار تومن میشه🤣🤣🤣

کلاهبرداریه دبگه خودشون گفتن کسی تماس نمیگیره و صرفا اسما توی سایته بازم شک داری.

یارو به اسم پستچی بدون دعوا و خفت گیری میخاد بساد دم در ازت پول بگیره و بره😄😄😄

بگو هشتصد از همون ۹ میلیون کسر کنن اسکولا ملتو خر فرض کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلاهبرداریه دبگه خودشون گفتن کسی تماس نمیگیره و صرفا اسما توی سایته بازم شک داری. یارو به اسم پستچی ...

آخه واسم سواله چرا ۸۰۰ تومن فقط گفت پول پست چی و ضمانت بده،مگه پست چی هم با خودشونه؟

گفتم من با همسرم مشورت کنم به چه شماره ای زنگ بزنم گفت همین شماره.

برای همین شک کردم نکنه واقعا برنده شدم😂😂

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
چشماره ای که باهات تماس گرفتن بفرست ببینم

۰۲۱ هست

زنگ زدن همون لحظه 114 زنگ بزن خط تو ردیابی کنه

وقتی داره با تلفن حرف میزنه چطور همزمان زنگ بزنه ؟بعدم ۱۱۴ منتظر نشسته این زنگ بزنه بگه خطمو پیگیری کنید فیلم پلیسیه؟

جوابتو دادن دیگه.

آخه واسم سواله که گفت با همین شماره تماس بگیرین

مگه میتونن انقد راحت شماره داشته باشن