2777
2789
عنوان

زن جذاب

1921 بازدید | 117 پست

برام سواله که چرا پسرها عاشق زن جذاب و لوند و بخصوص قرتی میشوند چرا دختر محجبه سنگین طرفدار نداره و خواهان نداره

و پسرها دنبال دخترهایی میرن که به لحاظ تیپ و ظاهر خیلی شیک و امروزی و به روز باشن و جدیداً هم که باب شده دنبال زن شاغل میگردند علت چیه

چرا هیچ پسری جذب دختر سنگین نمیشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامان من که میگه باید دختر سنگین باشه تا ببرنش😐😂

🦁دعاکنین منو مهیار بهم برسیم❤دخترکی که عاشق است آن سوی جهان ایستاده با قلبی پر از امید میخندد زندگی میکند و صبورانه انتظار میکشد چون باور دارد روزی فاصله ها تمام میشود و او به مهیار میرسد............. 1405/5/15روزی ک برات اینو نوشتم اما از زبون شخص سوم برای خودم)))

چه ربطی داره پسرا هم سلیقه هاشون فرق داره

پروف خودمم🫠 بزرگترین لذت دنیا انجام دادن کاریه که دیگران میگن تو نمیتونی ️🌙💫 اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه

خب زن جذاب مگه سنگین نمیتونه باشه؟؟

خب همه زیباییو دوس دارن مردا خیلی بیشتر دوس دارن مثلا من شوهر خودم میگه همیشه باید موهات باوند باشه کاشت ناخن داشته باشی تو خونه لباس بسته نپوشی در غیر اینصورت حال نمیکنم با زندگی خب بشم حق میدم

هرچه دادم به اوحلالش باد

داری میگی جذاب ینی چیزی ک جذب میکنه

چرا نباید سمت چیز جذاب بری؟

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
غیر از اینه ؟؟!

بنظرم

زیبایی و پوشش دو مقوله جدا از همن.و این چیزا بستگی داره به خود طرف!

من شوهرم دنبال ظاهر و پوشش بسته بود مثل من !پسر داییم فقط دنبال دختر چادری بود و خیلی دیگه ....