2777
2789
عنوان

زن جذاب

1342 بازدید | 117 پست

برام سواله که چرا پسرها عاشق زن جذاب و لوند و بخصوص قرتی میشوند چرا دختر محجبه سنگین طرفدار نداره و خواهان نداره

و پسرها دنبال دخترهایی میرن که به لحاظ تیپ و ظاهر خیلی شیک و امروزی و به روز باشن و جدیداً هم که باب شده دنبال زن شاغل میگردند علت چیه

چرا هیچ پسری جذب دختر سنگین نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ربطی داره پسرا هم سلیقه هاشون فرق داره

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

خب زن جذاب مگه سنگین نمیتونه باشه؟؟

خب همه زیباییو دوس دارن مردا خیلی بیشتر دوس دارن مثلا من شوهر خودم میگه همیشه باید موهات باوند باشه کاشت ناخن داشته باشی تو خونه لباس بسته نپوشی در غیر اینصورت حال نمیکنم با زندگی خب بشم حق میدم

هرچه دادم به اوحلالش باد

داری میگی جذاب ینی چیزی ک جذب میکنه

چرا نباید سمت چیز جذاب بری؟

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
غیر از اینه ؟؟!

بنظرم

زیبایی و پوشش دو مقوله جدا از همن.و این چیزا بستگی داره به خود طرف!

من شوهرم دنبال ظاهر و پوشش بسته بود مثل من !پسر داییم فقط دنبال دختر چادری بود و خیلی دیگه ....