2777
2789
عنوان

پدرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو نمیدونی تو گذشته آدما چه اتفاقی افتاده ...شاید پدر شوهر شما هم برای مراسمات بچه خواهرش سنگ تمام ن ...

من ۴ سال عقد بودم به اندازه کافی آشنا شدم باهاشون، تازه اون عمه هه همه بچه هاش مجردن

من با این منطق موافق نیسم با هرکی عین خودش رفتار میکنم من

من بار اول و دوم به سبک خودم رفتار میکنم اما بار سومی در کار نیست. البته خانواده و دوست خیلی صمیمی را باهاشون کنار میام و از این قانون جدا هستند.

والا من دیدم معمولا به خانم خونه زنگ میزنن

نه عزیزم. هر کسی با طرف سمت خودش راحت تره. مگر اینکه صمیمیتی بینشون باشه.

بهتره منطقی باشی.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

برمیگردن شهرشون دیگه، والا اگه کارایی که پدرشوهرم با ما کرده بابام میکرد نه ناراحت نمیشدم! پدرشوهرم ...

به هر حال پدرشه، من به شوهرت حق میدم اگه بخواد مشابه شما با خانوادت برخورد کنه

من بار اول و دوم به سبک خودم رفتار میکنم اما بار سومی در کار نیست. البته خانواده و دوست خیلی صمیمی ر ...

من برای این خونواده بیشتر از دوبار به سبک خودم رفتار کردم توی همه زمینه ها، ولی اینکه طرف خونش چسبیده باشه به خونه پدرشوهرم و حتی یبارم دعوت نکرده باشه مارو عجیب نیس؟

نه عزیزم. هر کسی با طرف سمت خودش راحت تره. مگر اینکه صمیمیتی بینشون باشه.بهتره منطقی باشی.

با اون قسمتش شاید بتونم کنار بیام ولی تا این ساعتم حتی نگفتن میایم یا نمیایم خونتون، حتی نگفتن میان شهرمون از صب!

با اون قسمتش شاید بتونم کنار بیام ولی تا این ساعتم حتی نگفتن میایم یا نمیایم خونتون، حتی نگفتن میان ...

خب پس بعد از کار برو خونه مامانت بگو نمیدونستم میاین.

خودتو راحت کن خلاص

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم