2777
2789
عنوان

پدرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 70 پست
به هر حال پدرشه، من به شوهرت حق میدم اگه بخواد مشابه شما با خانوادت برخورد کنه

عزیزم خود همسرم با خوانوادش مشکل داره از مجردی، خودش میگه بابام شرفشو به پول میفروشه! این حرف خیلی سنگین نیس به نظرت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا مامانم اینا اثاث کشی دارن تو این هفته

خب دیگه بگو رفتم کمک شون

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

با این حال میگی گفته زنگ میزنم بهشون اگه شما جلوشو نگیری

خیلی پیچیده تر از این حرفاس روابطشون و خیلی مفصله توصیح دادنش، من در جواب اینکه گفتین همسرت ناراحت میشه و مشابه من برخورد میکنه گفتم اینو که بدونین کلا نرمال نیست روابطشون؛ و زنگ زدنش برای دعوت نیس برای پرسیدن نتیجه ی اون کاریه که بخاطرش اومدن چون برا همسرمم خیلی مهمه، همسرم زنگ بزنه هم شاید یه تعارف بزنه ولی اونا بخوان بیان خودشون خودشونو دعوت میکنن و اون موقع همسرم نمیگه نیاین

من برای این خونواده بیشتر از دوبار به سبک خودم رفتار کردم توی همه زمینه ها، ولی اینکه طرف خونش چسبید ...

اره منم برا خانواده خودم همیشه به سبک خودم رفتار میکنم. درست میگی باید دعوتت میکرد چه میشه کرد بعضی آدما فهم ضعیفی دارند. مادربزرگ منم هیچ وقت من و خواهرامو پاگشا نکرد با اینکه همیشه میاد خونه مون و سر سفره مون هست خیلی هم پولدار ه و خسیس هم نیست کلا خوشش نمیاد زحمت بکشه دوست داره فقط زحمت بده 😀 و جالبه بسیار پر توقع هست

اره منم برا خانواده خودم همیشه به سبک خودم رفتار میکنم. درست میگی باید دعوتت میکرد چه میشه کرد بعضی ...

دقیقااااا، اینام میگن شما از ما انتظار هیچییی نداشته باشین ولی خودشون متوقع هستن و انتظارات عجیبی دارن از آدم

دقیقااااا، اینام میگن شما از ما انتظار هیچییی نداشته باشین ولی خودشون متوقع هستن و انتظارات عجیبی دا ...

کلا آدمای پرتوقع همیشه انتظار دارند و خودشون برا آدم هیچ کاری نمیکنند من برا همه هر کاری از دستم برمیاد انجام میدم و خدا شاهده توقعی نیستم اما هر ادم توقعی هم دیدم نگاه کردم خودش هیچ کاری نمیکنه

کلا آدمای پرتوقع همیشه انتظار دارند و خودشون برا آدم هیچ کاری نمیکنند من برا همه هر کاری از دستم برم ...

نه من برای ادمای متوقع که خودشون برا ادم کاری نمیکنن حتی چیزایی که مثلا وظیفه پدریشه مادریشه! کاری نمیکنم

مثلا اگه زنگ زدن که فردا بیایم خونتون، یه تعارف بزن بگو شام بیاین . ولی خودت اصلاااا زنگ نزن

جایی ندارن بمونن فک کنم، البته عمه همسرم کل فامیل شوهرش اینجان ولی پدرشوهرم آوردتش نمیدونم برن اونجا یا بیان اینجا

واقعا؟! خوندی پدرشوهرم چیکار کرده تو عروسی!

ببین، نخوندم، ولی همین الان میگم بهت، اونا خانواده شوهرتن، بد و خوب، باید بپذیریشون.

چه تو بخوای نخوای، اون پدرشو میاره برای پذیرایی خونش.

بی خیال شو ، برو خونت رو جمع کن تا پشت سرت داستان نسازه عمه اش.

شاید تا اخر عمرش دیگه نیاد خونت، همین یه بار ، تصور بد بسازه تو ذهنش