2777
2789
عنوان

پدرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 70 پست
واقعیت های مزخرف زندگی🙃

ببین من اوایل کارا و حرفای مادرشوهرم خیلی رو مخم بود، ولی خود شوهرم واقعا مرد خوبیه ولی بگم واقعا رو پدرو مادرش وحشتناک و حتی بگم کورکورانه تعصب داره.

دیدم یا باید هر روز سرش دعوا کنم، یا بی خیال بشم.

یه بار برای همیشه گفتم شوهر من یه شاخه گل رز خیلی خوش رنگ و لعاب که رو بدنش پر خار هستش.

از اون به بعد دیگه کلا نسبت به مادرشوهرم حس بد ندارم، اتفاقا با هم خیلیم خوبیم، نه اینکه ایشون، دیگه اون حرفا یا اعمال نداشته باشه ها، من دیگه نسبت به حرفا و کاراش ، حساس نیستم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه ثابت کرده هر چی کمتر اهمیت میدی بهشون شیرین تری. در نتیجه دعوت نکن

دعوت که نکردم، همسرمم زنگ زده بود گفته بودن داریم میریم گفته بود عه! میومدین خونه ما! دیگه رفتن ولی خب احتمالا بیان تا عید چنبار دیگه!

ببین من اوایل کارا و حرفای مادرشوهرم خیلی رو مخم بود، ولی خود شوهرم واقعا مرد خوبیه ولی بگم واقعا رو ...

من خیلی اذیت میکنم خودمو گاها همسرمم اذیت میکنم، من همسرم خیلی خوبه و از این خوبیش پدرمادرش حتی برادرش سواستفاده میکردن سالها و بعد ازدواج همسرم متوجه شد و کاملا هم بنده خدا هم نظره با من و کلی مرز گذاشته بین خودش و خانوادش ولی کارایی که اونا کردن این مدت معمولی نبود، باعث شده نفرت داشته باشم نسبت بهشون و اسمشون میاد عصبی میشم

همین فرمون بپیچون . بار سوم یا چهار م دعوت میکنی

میدونی قبلا دکتر اینا یا خرید اینا میومدن شهرمون من عقد بودم دعوتشون میکردم خونه بابام اینا، ولی یه سری با اینکه گفتن میایم و مامانم کلی تدارک دید بابام سرکار نرفت ولی کاملا بدون خبر دادن اومدن دکتر بعد برگشتن شهرشون، ما چن ساعت بعد زنگ زدیم کجایین ما ناهار منتظریم گفتن دیگه نشد بیایم، منم دیگه از اون موقع وقتی میان اینجا بهشون زنگ نمیزنم

میدونی قبلا دکتر اینا یا خرید اینا میومدن شهرمون من عقد بودم دعوتشون میکردم خونه بابام اینا، ولی یه ...

عزیزم منم دارم همونو میگم دیگه . میگم لطف میکنید قدردان نیستن

برعکس اهمیت نمیدی عزیزتر میشی