2777
2789
عنوان

پدرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 70 پست
اصلا به من نگفتن که میان، من از طریق همسرم متوجه شدم البته به اونم نگفتن خود همسرم زنگ زده به پدرش ب ...

یه خونه عادی همیشه بهم ریخته هست 😄 خصوصا برای شاغلا

یکساعته جمع و جور نمیشه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو نمیدونی تو گذشته آدما چه اتفاقی افتاده ...شاید پدر شوهر شما هم برای مراسمات بچه خواهرش سنگ تمام نذاشته

حالا اینبار ندید بگیر و بذار بیشتر با روابط اونا آشنا بشی بعد تصمیم بگیر برای ادامه احترام گذاشتن یا نذاشتن

خب پدر شوهر که باید بیاد ولی عمه پررو رو مجبوری تحمل کنی دیگه.چه میشه کرد؟از دفعه بعد راشون نده خونت

پدرشوهرم از خواهرشم پرروتره! بعد تازه به من زنگ نزدن اصلا، بخوان بیانم خونم باز به من زنگ نمیزنن به همسرم میگن

من اره خودمم نمیخوام زنگ بزنم ولی اونا خودشون زنگ بزنن به همسرم که میایم خونتون چی

اگه امروز اومدن در حد شیرینی و چایی ازشون پذیرایی کن. اگرم فردا پس فردا اومدن بگو بیان برای شام یا ناهار. ولی خودت زنگ نزن. بذار اون بزنگه.

پدرشوهرم از خواهرشم پرروتره! بعد تازه به من زنگ نزدن اصلا، بخوان بیانم خونم باز به من زنگ نمیزنن به ...

طبیعیه چون با همسرت راحت ترن.

خانواده شما هم بخوان بیان به شما زنگ میزنن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خب بهم ریخته س بگه نیاین؟ دیگه اگه بیان نمیشه که درو باز نکنید روشونبا کمک همسرت سریع اون چیزایی که ...

بهتر نبود از اون موقع که برنامشو ریختن بیان میگفتن که منم میدونستم چخبره! نه که یهو بیان شهر ما بعد! تازه میگم اصلا به ما نگفتن من همسرم زنگ زد متوجه شد

شما نگی کجا میرن؟ پدرشوهرته ، شوهرت ناراحت میشه، خودت بابات بیاد شهرتون شوهرت به روی خودش نیاره نارا ...

برمیگردن شهرشون دیگه، والا اگه کارایی که پدرشوهرم با ما کرده بابام میکرد نه ناراحت نمیشدم! پدرشوهرم برا اینکه خرج عروسی کمتر شه به بابام گفته بود خودت برا دخترت اونجا مراسم بگیر منم برا پسرم اینجا

ت بزنگ اما فقط یبار همه شوهرتو تعارف کن بعدش دیگ نگو اصرار نکن یاام ببین شرایط چطوره من بودم همچین ع ...

نه زنگ که نمیخوام بزنم بخون پستامو، اصلا پدرشوهرمم دوس ندارم فقط میگم بیان خونه رو چیکار کنم!