2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 37 پست
خوبه بنظرم اما من جفتش رو داشتم س دست چینی کامل ارکوپالم پنج دست ( ینی بشقاب برنجی و خورشتی و پیش دس ...

خب من بخام بخرم حداقل ۵دست میخام ۵۰ تومن درمیاد الآنم وحشتاک گرون شده

آخه فامیلای شوهرم زیادم مثلا ۳۷نفرن اومدنی هم یهو همشون میاد بعد من نمیتونم چینی ۳۶نفره بخرم ۵۰ میلی ...

والا ما همه فامیلامون آرکوپال دارن برای مهمونی خودمونم آرکوپال داریم اصلا تا به حال ندیدم کسی چینی بذاره برای مهمونی شایدم اطرافیان من اینطورن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط بلور و آرکوپال خریدم. همون آرکوپال بخر اگر مهمون زیاد داشته باشی مثل هم باشه ظرفات

مثلا من بیام چینی زیاد بخرم آرکوپال نباید بخرم آرکوپال بخرم خب چینی چرا بخرم خب واقعا تو این گرونی خیلی فشار میاد دیگ

من از سایت چینی زرین کاشان خریدم تا ۴۸ ساعت هم برای شکستگی وقت داشتم ک ب پشتیبانی عکس بفرستم

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

ظروف چینی اصالت داره، از قدیم بوده. حتی اکثرا رستورانها ی لول بالا هم برین یا هتل های لوکس همه ظروف چینی هستن. ولی سرویس برداشتن اشتباهه. بعضی چیزا تو سرویس اضافی هست مثلا سرویس چایخوری.

من ۵دست آرکوپال گرفتمبا سرویس ۱۲نفره چینییک دست ارکوپال هم مادر شوهرم داد

۱۲ نفره خوبه اما برا من کافی نیست فامیلامون و دوست و آشنا اکثرا اومدنی زیر ۱۵ نفر اصلا مهمون نمیاذ

آخه فامیلای شوهرم زیادم مثلا ۳۷نفرن اومدنی هم یهو همشون میاد بعد من نمیتونم چینی ۳۶نفره بخرم ۵۰ میلی ...

کاملا سلیقه ای هست ، اجبار نیست که ، نگاه ب جیبت بکن

اما اگ دلت با چینی بود ، یه مدل چینی ایرانی بگیر با کیفیت خوب ولی فله ای بگیر ینی حدود ۳۵ تا۴۰ تا بشقاب غذا خوری ، پیش دستی و بقیه چیزاشو خیلی کمتر بگیر .

من چینی گرفتم اما ارکوپال سبک و راحت تره

مثلا من بیام چینی زیاد بخرم آرکوپال نباید بخرم آرکوپال بخرم خب چینی چرا بخرم خب واقعا تو این گرونی خ ...

چند مدل نخر یه سرویس جلو دستی بقیش برا مهمون یا چینی یا ارکوپال میتونی تعداد بالا برداری چیه صد مدل

مثلا من بیام چینی زیاد بخرم آرکوپال نباید بخرم آرکوپال بخرم خب چینی چرا بخرم خب واقعا تو این گرونی خ ...

منم همینو میگم من ۶ دست کامل آرکوپال دارم و دو دست هم بلور چینی اصلا نداشتم. متنوع بودن ظرفا هم اصلا نمیفهمم یعنی چی مهمونا که سالی یه بار میان دوباره تنوع میخواد چکار؟ ولش کن توی این گرونی به خودت فشار نیار من که حتی توی تازه عروس ها هم ندیدم چینی بخرن آخریش دخترعمم بود که سه دست آرکومال و دو دست بلور داشت

خب من بخام بخرم حداقل ۵دست میخام ۵۰ تومن درمیاد الآنم وحشتاک گرون شده

همون پنج دست ارکوپال رو بخر فقط

وقتی فاصله‌ی بین ما و درونمان برداشته میشود ؛ فاصله‌ی ما با آدم‌ها تنظیم میشود🌱🫶🏻

۱۲ نفره خوبه اما برا من کافی نیست فامیلامون و دوست و آشنا اکثرا اومدنی زیر ۱۵ نفر اصلا مهمون نمیاذ

فقط این همه مهمون رو چطور سیر میکنید؟خونه نو عروس معمولا ما زیاد نمیریم میگیم اول زندگیشونه