2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 37 پست
۱۲ نفره خوبه اما برا من کافی نیست فامیلامون و دوست و آشنا اکثرا اومدنی زیر ۱۵ نفر اصلا مهمون نمیاذ

چینی رو وقتی مهمون کم هست استفاده میکنم

جمعیت زیاد ارکوپال میارم

۱۲ نفره خوبه اما برا من کافی نیست فامیلامون و دوست و آشنا اکثرا اومدنی زیر ۱۵ نفر اصلا مهمون نمیاذ

شما هم مثل ما پر جمعیت هستید ما همیشه حدود ۴۰ تا ۵۰ نفر مهمون میاد و اصلا امکان نداره زیر ۱۵ نفر بیان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هم مثل ما پر جمعیت هستید ما همیشه حدود ۴۰ تا ۵۰ نفر مهمون میاد و اصلا امکان نداره زیر ۱۵ نفر بیا ...

اونوقت چند بار در ماه مهمون 40 پنجاه نفره دارید؟ خونه تون چند متره که اینا رو جا میدید؟

اونوقت چند بار در ماه مهمون 40 پنجاه نفره دارید؟ خونه تون چند متره که اینا رو جا میدید؟

حدود صد متر مهمون ۵۰ نفره خانواده پدریمن. فقط عید نوروز با هم هماهنگ میکنن و میان برای بازدید ولی اگرم مهمونی کوچیک بگیرم و فقط مادر و مادرشوهرمو دعوت کنم همونا هم ۱۶ نفر میشن

فقط این همه مهمون رو چطور سیر میکنید؟خونه نو عروس معمولا ما زیاد نمیریم میگیم اول زندگیشونه

والا مادر شوهر من زیاد می هم به منم میگه باید دعوت کنی چون اونام یکسره دعوت میکنن

حدود صد متر مهمون ۵۰ نفره خانواده پدریمن. فقط عید نوروز با هم هماهنگ میکنن و میان برای بازدید ولی اگ ...

ما فقط آبجی داداش و عروس و نوه و .. شوهرم اینا دور هم جمع شدنی با یدونه مامان بالای من ۲۰ نفریم

عزیزم من یادمه کسایی که با ما عروس میشدن (یعنی حدود سال ۹۸ تا ۱۴۰۰) اونا هم میرفتیم خونشون حتی جهیزیه رو نشون میدادن چینی نداشتن خودم دوتا از دوستام که باهاشون صمیمی هستم و حتی خونشون دعوتم کردن برای جهاز برون یکیشون اصلا چینی نداشت یکیشون هم یه دست داشت گفت مادرشوهرم بهم هدیه داده