دوستان چینی گرونه خیلیم بکار نمیاد منم بعد عروسی خونمون پر مهمون میشه میخام ۵ دست آرکوپال بخرم دیگ چینی محرم نهایت زیزه چیزاش مثل نمکدون و سی خوری و ... رو اضافه میکنم ساده نظرتون چیه ؟ شما چینی خریدین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من از سایت چینی زرین کاشان خریدم تا ۴۸ ساعت هم برای شکستگی وقت داشتم ک ب پشتیبانی عکس بفرستم
فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بالأخره خوب میشه، قشنگ میشه، میرسیم، میبینیم، میخندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری میخواد!همین که هنوز ادامه میدیم یعنی امیدمون زندهست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزهها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍
ظروف چینی اصالت داره، از قدیم بوده. حتی اکثرا رستورانها ی لول بالا هم برین یا هتل های لوکس همه ظروف چینی هستن. ولی سرویس برداشتن اشتباهه. بعضی چیزا تو سرویس اضافی هست مثلا سرویس چایخوری.
آخه فامیلای شوهرم زیادم مثلا ۳۷نفرن اومدنی هم یهو همشون میاد بعد من نمیتونم چینی ۳۶نفره بخرم ۵۰ میلی ...
کاملا سلیقه ای هست ، اجبار نیست که ، نگاه ب جیبت بکن
اما اگ دلت با چینی بود ، یه مدل چینی ایرانی بگیر با کیفیت خوب ولی فله ای بگیر ینی حدود ۳۵ تا۴۰ تا بشقاب غذا خوری ، پیش دستی و بقیه چیزاشو خیلی کمتر بگیر .
مثلا من بیام چینی زیاد بخرم آرکوپال نباید بخرم آرکوپال بخرم خب چینی چرا بخرم خب واقعا تو این گرونی خ ...
منم همینو میگم من ۶ دست کامل آرکوپال دارم و دو دست هم بلور چینی اصلا نداشتم. متنوع بودن ظرفا هم اصلا نمیفهمم یعنی چی مهمونا که سالی یه بار میان دوباره تنوع میخواد چکار؟ ولش کن توی این گرونی به خودت فشار نیار من که حتی توی تازه عروس ها هم ندیدم چینی بخرن آخریش دخترعمم بود که سه دست آرکومال و دو دست بلور داشت