2777
2789
عنوان

حکمت و آگاهی

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 63 پست
منبعم اساتید متافیزیک هستن

برای ملاقات شخصی تو جهان موازی باید هم طبقه هم بشیم؟

این برداشت شخصی من هست ممکنه اشتباه باشه اما من معتقدم ما با انسان هایی رو به رو میشیم که در ما تغییراتی به وجود میارن و قسمتی از وجود خودشون رو در ما به امانت میذارن و جایی باید این قسمت از وجودشون رو بهشون برگردونیم و اون جا و مکان ممکنه جهان موازی باشه

همه ما احساسات و عواطف و تصمیمات ما انرژی هستن و انرژی از بین نمیره من ممکنه انرژی وجودم رو به لبخند تبدیل کنم یا به خشم و این انرژی رو به شخص دیگه ای میدم و این من در مدل های متفاوت گسترش پیدا میکنه و جایی هر چه بودم و هستم به من برمیگرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه در مورد جهان موازی توضیح بدی

در حد نظریه هستن و ماهیت فیزیکی دارن بیشتر در عرفان و حکمت همه چیز متافیزیکه و عارف و سوفی همچون خودم در مکاشفاتش ماورائالطبیعه میبینه و به همین دلیله که فقط با سبر و سلوک میتونی به جواب سوالهای کلیدی برسی و به یقین میرسی نه فقط ایمان داشتن با باور داشتن

😂 من دوروم جوکهولی ن جدی ابعاد انسان یا بقول دوستمون کالبد انسان هفت تاست

من در دوران مطالعم که خدا رو شکر اون دوران فضای مجازی نبود نه کم خوندم نه زیاد و هرز و آنچه باید میدیدم در سیر و سلوک عملی دیدم جماد نبات حیوان انسان خدا شما لطف کنین توجه داشته باشین که بیس خلقت بشر خاک هست و طبق فرمایش خداوند در قرآن حکیم روح خداوند در این خاک دمیده شد حالا پس ما چارتا ورژن زمینی داریم به اضافه ی بک ورژن خدایی جان جدت قانع نشده باشی با چوب دنبالت میکنم

icon

برای ملاقات شخصی تو جهان موازی باید هم طبقه هم بشیم؟این برداشت شخصی من هست ممکنه اشتباه باشه اما من ...

سیستم دید دیگه عصر ارتباطاته و نمی تونه جلوی اشتراک گذاشتن و تبادل نظر رو بگیره برای اینکه بتونه جلوی هشیار و آگاه شدن عموم مردم رو بگیره تا تونست دستکاری کرد تا تونست عناوبن جدید و رنگارنگ درست کرد تا تونست سمپاشی کرد داستان ما در عین پیچیده بودن بسیار سادس حتی یک دیدار یک ثانیه ای در حد سلام و علیک بی عقبه و پشتوانه نیست قبل از هبوط به زمین و اسبر شدن روح ما در کالبدمون همه چیز تعریف شده بود در عالم بالا

من در دوران مطالعم که خدا رو شکر اون دوران فضای مجازی نبود نه کم خوندم نه زیاد و هرز و آنچه باید می ...

😂 من در حال فرارر از چوب توو🏃🏃🏃

مطالعه من اینستا گرامی نیست جون جدم( کلا اینستا حتی ندارم بخاطر مشکلات تمرکزم)

و البته مطالعه من اصلا دینی نیست قصدمم نیست دینی باشه

من از بعد انرژی و معنوی گفتم ک یسری کتاب ها راجبش خوندم و ی دورانی پیش استادی رفته بودم

البته اصلا حرفه ای نیستم این علم خیلی وسیعه

امااین یچیز کاملا واضحه

چرا نباتات یا حیوان باید بعد وجودی انسان باشن؟

اونها موجوداتی هستن جز انسان ک رو زمین زندگی میکنن و با دید دنیوی میشه دید

😂 من در حال فرارر از چوب توو🏃🏃🏃مطالعه من اینستا گرامی نیست جون جدم( کلا اینستا حتی ندارم بخاطر م ...

وای خدا چرا بد مبگیرین مطلبو قبل و بعدی وجود نداره منظور حکمت اینه که انسان آپشنهای جماد و نبات و حیوان و انسان رو داره و به خاطر بارقه ای از روح خالق دو عالم که درش هست و غایت و نهابت هممون هست و اوج حال خوبیه باید بعد خداییمونو بشناسیم دکمه ی پلیشو بزنیم و پیش به سوی رستگاری

وای خدا چرا بد مبگیرین مطلبو قبل و بعدی وجود نداره منظور حکمت اینه که انسان آپشنهای جماد و نبات و ...

اها حالا بهتر گفتید الان اوکیه 😂فقط دنبالم نکن!

اما تو تاپیک گفتید وجود انسان پنج بعد داره برای همین میگم

شما از ابعاد جهان چ اطلاعاتی دارید؟

اها حالا بهتر گفتید الان اوکیه 😂فقط دنبالم نکن! اما تو تاپیک گفتید وجود انسان پنج بعد داره برای همی ...

بله اطلاع دارم آخر جهان همین جایی که وایسادیم دختر خوب دنبال حواشی نباشین انرژیتونو بذارین برا اینکه به اونچه به عنوان اشرف مخلوقاتین مستحقشین برسین کیمیا شین کیما

خب میگید راجبش ؟برای کیمیا شدن وقت زیاده فعلا زمان آگاهیه

جان جدت یه شماره کارت بفرست هر چی تو کارتمه مال تو فقط ول کن برو ظرفاتو بشور به خونت برس

بابا کوچولو اصلا دلیل رسیدن به آگاهی چیه اینه که بدونیم قدر و قبمتمونو مست چیزای فانی و گذرا نشیم

آگاهی یعنی بفهمی که هستی از کجا اومدی به کجا میری بقیه چیزا رو به اولین سطل زباله منتقل کن

جان جدت یه شماره کارت بفرست هر چی تو کارتمه مال تو فقط ول کن برو ظرفاتو بشور به خونت برسبابا کوچولو ...

کاش میتونستی با پولات عقل بخری

چون کم داری

وقتی اطلاعاتت کمه فحش نده! زن ستیز

انقدر احمقی نمیفهمی وظیفه زن خونه داری و ظرف شستن نیست!

و حتی فکر نکنم چیزی بلد باشی

وگرنه میتونستی توضیح بدی! خودم راجب ابعاد میدونم خواستم نظر تورو بدونم متاسفانه نمیدونم چون دلقکی

تاپیکاتو دیدم همش همینه تهشم هیچی نمیگی دوتا حکمت و فلسفه تو تلگرام خوندی کپی میکنی میزاری

الان فهمیدم مردی کاش کلتو از سایت زنونه در بیاری بعدشم میتونی بری ظرفارو بشوری البته!

و در اخر بگم هیچ زن ستیزی رستگار ک نمیشه هیچ

جاش تو جهنمه

گورتو گم کن

کاش میتونستی با پولات عقل بخری چون کم داریوقتی اطلاعاتت کمه فحش نده! زن ستیزانقدر احمقی نمیفهمی وظیف ...

ادبیاتی که به کار بردی نشان دهنده ی شخصیتتون بود دوما همه ی ما از جنس روحیم و روح جنسیت نداره سوما متاسفم براتون چهارم اینکه پیج اینستامو به وقتش تاپیک میکنم بری ببینی به چه کسی توهین کردی ششم اینکه من زن ستیز نیستم شما فمینیستی انگار

ادبیاتی که به کار بردی نشان دهنده ی شخصیتتون بود دوما همه ی ما از جنس روحیم و روح جنسیت نداره سوما م ...

صد درصد فمینیستم

تا وقتی شما نباشید اینطور به خانما توهین کنید! اگر اعتقادتون به برابری بود چنین توهینی نمیکردید

پیجتونو نمیخوام مهم نیست کی هستید حتما ی اخوندی دیگه مثل بقیشون

مهم اینه از حرفاتون متوجه طرز فکرتون شدم بدرود

صد درصد فمینیستم تا وقتی شما نباشید اینطور به خانما توهین کنید! اگر اعتقادتون به برابری بود چنین توه ...

وقتی فرق بین سوفی و درویش با فقیه رو نمی دونی چی بگم بهت من شاعرم و سوفی و عارف مثل مولانا شمس عذرخواهیم نکردی بابت رگبار توهینهات

بیخیال