2777
2789
عنوان

حکمت و آگاهی

404 بازدید | 58 پست

به طور حتم این سوال که در این دوران چرا حال خیلی ها بده ذهن بشر رو درگیر کرده و همه دنبال نسخه ی درمان این چالش بزرگ هستند

باید بگم که برای حل چالشهای هر مقوله ای در وهله ی اول باید شناخت کامل داشت از اون مقوله پس برای پاسخ اینکه چرا حال انسانها خوب نیست اول باید انسان رو تعریف کنیم

وجود انسان پنج بعد یا وجه داره و زمانی می تونه به حالت ابده ال خودش برسه که هر پنج وجهش به درستی فعال و پویا باشه

بعد اول انسانها جماد یعنی مثل کوه صخره جرم داره

۲ نبات مثل گیاه و دختان

۳ حیوان

۴ انسان

۵ خدا

بله همه ی ما انسانها خداییم همه ی ما پرتویی از وجود بیکران خداوندیم

نفخت فیه من روحی قرآن حکیم

از روح خود در او دمیدم

دلیل اینکه حال انسانها نیست اینه که بعد پنجمش بعد خداییش در ناخودآگاه موجوده ولی انسانها به دلیل سطحی نگری و دل بستن به امور فانی و گذرا نتونستن فعالش کنن مطمئنا دیدین و شنیدین فلان کمدین معروف خودش درگیر افسردگی و حال بدیه یا فلان آدم مشهور و ثروتمند به روزمرگی و کسالت و حال بدی رسیده

موافقم

ولی فقط خود ما نیستیم که درگیر مسائل و حواشی شدیم

ما از طریق ناخودآگاه جمعی بهم متصل هستیم یعنی حال بد و شرایط بد اطرافیان بر من هم تاثیر میذاره الان چون جهان از تعادل خارج شده چون آنیما و آنیموس از تعادل خارج شده هر کدوم از ما داریم حال بدی رو تجربه میکنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافقم ولی فقط خود ما نیستیم که درگیر مسائل و حواشی شدیم ما از طریق ناخودآگاه جمعی بهم متصل هستیم یع ...

خواهشا از اصطلاحات اینستایی و غیره استفاده نکنین در فضای مجازی ترکیبی از اطلاعات صحیح و غلط به خورد انسانها میدن و در آخر به دلیل نداشتن مطالعه و تجربه ی کافی تفکرتون به قهقرا میره

خواهشا از اصطلاحات اینستایی و غیره استفاده نکنین در فضای مجازی ترکیبی از اطلاعات صحیح و غلط به خورد ...

من اصلا اینستا ندارم

اصطلاح آنیما و آنیموس رو میتونید از کتاب آقای یونگ مطالعه کنید

ناخودآگاه جمعی و فردی هم میتونید از کتاب خانم دبی فورد مطالعه کنید

من اصلا اینستا ندارم اصطلاح آنیما و آنیموس رو میتونید از کتاب آقای یونگ مطالعه کنید ناخودآگاه جمعی و ...

بنده هم در دوران مطالعه روانشناسی مطالعه کردم زیگموند فروید اریک فروم و کارل گوستاویونگ که شما اشاره کردین

منظورم اینه برای رسیدن به حکمت ناب این شمایین که یورش ببرین به سمت متون مفید نه اینکه مطالب جسته و گریخته در فضای مجازی در ضمن آگاهی کامل و حکمت ناب تا انسان سیر و سلوک عرفانی و عملی نداشته باشه جاری نمیشه

همه ی ما آمدیم کیمیا شویم

چه جالب، خب بگید راه حلاش رو هم

چجوری ناخودآگاهمون رو فعال کنید

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
ما انسان ها هفت بعد داریم گلممادیاثیریستارهذهنیروحیروحانیکیهانینیروانیاونی ک شما میگید نوع موجوداته ...

اینها در واقع کالبدهای ما انسانها هستن و هر انسان هفت کالبد داره ولی سفر به ابعاد دیگر من جمله دنیای موازی مجموعا 12 بعد داره به طور مثال الف ها در بعد 5 ام زندگی میکنند

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............