2777
2789
عنوان

حکمت و آگاهی

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 58 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توی دنیای انرژی ما رو هفت بعدی میبینن

دید موجودات دیگه با ما یکی نیست مثلا اجنه و موجودات غیر ارگانیک به اون صورت که ما همه جا رو می بینیم نمیتونن ببینن

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
کفش و لباسم حساب کنی آرهشوخی کردم خدمتتون چون یه روی سکم شاعر و عارفه روی دیگه شوخ و جوکرم

😂 من دوروم جوکه

ولی ن جدی ابعاد انسان یا بقول دوستمون کالبد انسان هفت تاست

بنده هم در دوران مطالعه روانشناسی مطالعه کردم زیگموند فروید اریک فروم و کارل گوستاویونگ که شما اشا ...

بله موافقم

اگه کتاب توهم آگاهی رو خونده باشید متوجه میشید به تعداد آدم های روی زمین حرف ها و تفکر درست در زمین وجود داره

مسیر سیر و سلوک هر کسی منحصر بفرده

ما انسان ها هفت بعد داریم گلممادیاثیریستارهذهنیروحیروحانیکیهانینیروانیاونی ک شما میگید نوع موجوداته ...

اینا همون ترشی هفت بیجاری که به خوردتون میدن اگر مطالعه داشته باشید و متون اصیل و ناب رو ورق بزنین اینقد حرصمو در نمیارین

مدیتیشن بهترین راهه البته سعی بر باز کردن چشم سوم نکنیددرگیر موجودات غیر ارگانیک نشو

مدیتیشن منظورتون یوگا در باشگاهه؟

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
بله موافقم اگه کتاب توهم آگاهی رو خونده باشید متوجه میشید به تعداد آدم های روی زمین حرف ها و تفکر در ...

به تعداد انسانها راه وجود داره به سمت رستگاری

رستگاری حکمت عشق همه ی این غایت ها از ازل تا ابد یکتا و منحصر به فردن چون تمام و کمال ما هستند

دید موجودات دیگه با ما یکی نیست مثلا اجنه و موجودات غیر ارگانیک به اون صورت که ما همه جا رو می بینیم ...

بله چون ما جهان رو از درون مغزی میبینیم که خودش تا حالا بیرون از جمجمه نبوده حتی دید کسی که ناشنوا هست با دید یه انسان عادی متفاوته چون مغز میخواد بین شنیده ها و دیده ها در یه زمان یه تعادل ایجاد کنه پس ممکنه چیزی که میبینیم یا میشنویم هم درست نباشه

اجنه و ...چون جسم ندارن و اسیر مغز نیستن تفکرشان و دیده هاشون متفاوته

میشه در مورد جهان موازی توضیح بدی

ببین از بعد یک شروع میشه که درون زمینه و یک سری موجودات اونجا زندگی میکنن اما موجودات رده پایین و تاریکی هستن ،بعد دومه که ما توش زندگی میکنیم بعدش میره بعد سوم که اونجا بخش بندی میشه یک قسمتش همزادهای ما زندگی میکنن(جهانی مثل جهان ما با موجودا شبیه ما ) یک قسمتش اجنه ها هستن یه قسمتش حیوانات دنیای ماورا مثل شیردال ،نیروانا و .... بعدش وارد بعد چهارم و پنجم میشیم هرچی بعد بالاتر باشه اون موجودات نورانی تر و پر قدرتر هستن و بعد 5ام میشه دنیای الف ها و الف ها صلح طلب هستن و همینجوری تا 12 بعد میره و در حال حاضر تنها کسی که به تمام ابعاد احاطه داره و مسلطه امام زمان (عج)هستن.

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792