2777
2789
عنوان

حکمت و آگاهی

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 63 پست
وقتی فرق بین سوفی و درویش با فقیه رو نمی دونی چی بگم بهت من شاعرم و سوفی و عارف مثل مولانا شم ...

قصد عذر خواهی ندارم دلیلی هم ندارم

من توهین شنیدم و از خودم و جامعه زنا دفاع کردم تا افرادی مثل تو دوباره باز ب زن دیگه ای این حرفارو نزنن

شما زن نیستی نمیفهمی زندگی تو این جامعه مرد پرست چقدر سخته هر روز توهین و من مجبور به گرفتن حقم هستم

اضافه کنم ک سوفی و درویش ها انسان های متواضع هستن

اما شما خودتونو رو همسطح مولانا میدونید ایشون از راز های جهان باخبر بود حتی

به هیچ وجه هم سطح نیستید حتی نزدیک هم نیستید با توجه ب حرفاتون

نمیخواستم جواب بدم اما حس کردم نیازه پاسخ بدم

لطفا ریپ نکن بحثی با درویش نما ها ندارم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قصد عذر خواهی ندارم دلیلی هم ندارممن توهین شنیدم و از خودم و جامعه زنا دفاع کردم تا افرادی مثل تو دو ...

اولا توهینی نکردم شوخی بود دوما مرد خدا از خدا میگه نه از خودش هر چه هستیم هر چه داربم از اوست لله ملک السموات و الارض هر آنچه در آسمانها و زمین است از آن خداوند است درویش و سوفی کسی هست خداوند در سینه اش عیان باشد احساس و درد دلتون درک میکنم ولی خواهرم کدوم مرد تمام مردهای سرزمینمون درب و داغون شدن رفت همشون آلوده شدن به رنگاوارنگ مواد انسان سوز و خانمان سوز

دو تا از سروده هام تاپبک کردم باعث افتخاره دیدن کنین

سیستم دید دیگه عصر ارتباطاته و نمی تونه جلوی اشتراک گذاشتن و تبادل نظر رو بگیره برای اینکه بتونه جل ...

بله میدونم هیچ چیزی بی دلیل اتفاق نمیفته

ولی من فکر نمیکنم جهان موازی نوعی سمپاشی باشه

اولا توهینی نکردم شوخی بود دوما مرد خدا از خدا میگه نه از خودش هر چه هستیم هر چه داربم از اوست لله ...

شوخی جنسیتی خودش نوعی توهینه نه صرفا شوخی

گذشته از اون من تواضع در شما ندیدم از اول گفتی بیا همه پولم برا تو فقط برو( اموال رو نشون دادی) دوم گفتی من پبج اینستا مو بدم میفهمی کی هستم( فخر فروختن بخاطرپیج اینستا ) نکته مهم اینجاست خودتون گفتید به خزعبلات اینستا دقت نکنید اونوقت خودتون پیج دارید

سوم خودتون رو در حد مولانا شمس میدونید( خود بزرگ بینی و تکبر)

هیچ یک از ویژگی های درویش هارو ندارید اطلاعاتتون هم کامل و درست نیست حتی جواب سوالمو ندادید

فکر کنم همه چیز رو دقیق توضیح دادم

شاید برای شما نه اما برای بقیه شفاف شده باشه!

شوخی جنسیتی خودش نوعی توهینه نه صرفا شوخی گذشته از اون من تواضع در شما ندیدم از اول گفتی بیا همه پول ...

نه از تایید شما خوشحال میشم ونه رد و تکذیب شما لطمه ای بهم وارد مبکنه مثال مشک و عطار رو شنیدی حتما تا الان دو تا از غزلیاتمو تاپیک کردم امروز هم چنتا از سروده های دیگمو تاپیک میکنم اونوفت میفهمی که مولانا کیه من کی هستم و البته بازم اعلام میکنم همه چیز خداست و همه ی دو عالم گدای درگاه او هستیم شما متاسفانه هم دچار سوتفاهم شدی و هم زود قضاوت کردی با این وجود خواهر گلم هر پرسش فلسفی و عرفانی داربد خوشحال میشم بتونم کمک کنم لبتون خندون

به چی شما دقیقا باید حسودی کنم؟؟؟؟زیادی خودتو بالا گرفتی ها

به اینکه خداوند لطف ویژه به من داشت و داره بهتر نیست بجای حمله به من هر بن بستی هر سوال بی جوابی اگر داری بپرسی و بنده با افتخار در خدمتتون باشم ؟؟؟

نیازی نمیبینم از فردی مثل شما ک صلاحیتی نداره بپرسمآقای مولانا!!

هر چه هست اوست یسبح لله ما فی السموات و الارض

قرآن حکیم هر آنچه در آسمانها و زمین است خداوند را تسبیح می گوید

ترجمه قرآن حکیم بسیاری از ابهامات و تردیدهاتو پاسخ میده البته نه هر مترجمی چون اکثرا دخل و تصرف کردن

بهترین قرآن موجود با ترجمه ی پاک

خط عثمان طه بخر معنی روبرو ترجمه ی استاد ابوالفضل بهرام پور

ما برای وصل آمدیم نه فصل خواهر گلم