2777
2789
عنوان

سنگسارثریا

| مشاهده متن کامل بحث + 2864 بازدید | 163 پست
من دنبال حقیقتم در اینکه این گفت اون گفت ، میگن، یا عکس و فیلم بعد اتفاق که معلوم نیست قبلش چی شده ...

درسته،واقعا نمیشه قضاوت کرد

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای چی رفته بود؟

یکی تو روستا زنش مرده بود این میرفت خونه مرده غذا میبرد کارشون میکرد بعد چند وقت شوهر زنه و آخوند اونجا به مرده گفتن بیا شهادت بده این زن خرابه اونم گفت ایناهم به عنوان مدرک حرف اون طرف رو حساب کردن ثریا سنگسار شد

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

همینه دیگه ولی من درکل دو مورد جلوی چشمام دیدم این برای خودم سنده حالا هر کس هرچی میخواد بگه چیزی رو ...

میشه بگی چی دیدی؟

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
چیز وحشتناکی نبود ولی خب ترسناک بود تا حدی

منظرم این بود اون کسی که کار وحشتناک رو انجام دادکدوم وری بود؟

فک کنم نمیخاسته مهریش بده از اول ندیدمش ولی بنظرم فیلمه بیشتر تمرکزش رو این بود ک نشون بده چه قانون ...

اینو فهمیدی عزیزم.خدارو شکر

ولی کاش قرانو هم می خوندی وقتی می گه به زنهاتون تهمت نزنین تا مهرشونو ندین.

این کار تو جاهلیت بوده.الانم ادمای اشغال این کارو می کنن

وتمام کثافتکاریشون پای دین نوشته می شه.

برای تشکر از خدایی که اینهمه لطافت زیبایی ومهربونی رو در وجود مازنها قرار داده به کلامش گوش کنیم.با یقین به اینکه مهربونترین به ما خودشه.خودمونو بسپریم به کلام نورانی خدا در سوره نور اونجا که می فرماید به زنان مومنه بگو چشمان خود را فرو ببندند وپاکدامنی بورزندوزیورهای خودراآشکارنسازندمگرآنچه از آنهاطبعا پیداست وروسری خودرابر سینه خویش فرو اندازند.آیه ۳۱ سوره نور

وا چه عجیب😐اکثرا این موقع ها زن محکوم میشه

نمیشن

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

عزیزم واقعیت داشته سرچ کن عکس ثریای واقعی، روستا، همه چیز و میاره من خوندم

منظورم این بود که این فیلم ابکی درست شده نه اینکه قصه دروغه خودم سنگسار ندیدم ولی دیدم دختری رو که توسط پسر عموش اغفال شده کشتن وپسر عموی بی وجدانش هنوز زندس وتشکیل خانواده داده

نه منظورم هنگام انجام اون کار بودوگرنه تو فیلم کهریزک هم کلی جنازه سوخته بود

خدا از باعث و بانیش حالا هر کسی هست نگذره

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

اقدرررررر گفت من کاری نکردم ک دیگه آخراش گفت من چه کاری کرده باشم چه نکرده باشم به ناحق اینا منو سنگ ...

من ندیدیم انقدر بگه خیلی خونسرد بود انگار که هیچ اتفاقی نیوفتاده

در واقعیت طرف خودشو در و دیوار میزنه تا ثابت کنه دلشون به رحم بیاد

من ندیدیم انقدر بگه خیلی خونسرد بود انگار که هیچ اتفاقی نیوفتاده در واقعیت طرف خودشو در و دیوار م ...

وقتی شوهرش و پسراش حرفشو باور ندارن چه انتظاری داشت از بقیه

اینارو خودتون با چشمهاتون دیدین ؟ یا شنیدین ؟آخه این فیلمهای آتیش زن و سر بریدن و تیکه تیکه کردن و د ...

تو شهر ما دوتا پلیسو با چاقو زدن.هر کدوم با بیست تا چهل ضربه چاقو

برای تشکر از خدایی که اینهمه لطافت زیبایی ومهربونی رو در وجود مازنها قرار داده به کلامش گوش کنیم.با یقین به اینکه مهربونترین به ما خودشه.خودمونو بسپریم به کلام نورانی خدا در سوره نور اونجا که می فرماید به زنان مومنه بگو چشمان خود را فرو ببندند وپاکدامنی بورزندوزیورهای خودراآشکارنسازندمگرآنچه از آنهاطبعا پیداست وروسری خودرابر سینه خویش فرو اندازند.آیه ۳۱ سوره نور