دیشب ماهواره پخش کرد من نصفه دیدم ولی چقدر غمگین بود😭یادم بچه بودم مامانم برام تعریف کرد یکی از زنایی روستارو سنگسارکردن اونموقع مامانم ۱۳.۱۴سالش بوده الان که این دیدم ازدیشب همش تو ذهنم 🥲💔
یکی تو روستا زنش مرده بود این میرفت خونه مرده غذا میبرد کارشون میکرد بعد چند وقت شوهر زنه و آخوند اونجا به مرده گفتن بیا شهادت بده این زن خرابه اونم گفت ایناهم به عنوان مدرک حرف اون طرف رو حساب کردن ثریا سنگسار شد
❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️
فک کنم نمیخاسته مهریش بده از اول ندیدمش ولی بنظرم فیلمه بیشتر تمرکزش رو این بود ک نشون بده چه قانون ...
اینو فهمیدی عزیزم.خدارو شکر
ولی کاش قرانو هم می خوندی وقتی می گه به زنهاتون تهمت نزنین تا مهرشونو ندین.
این کار تو جاهلیت بوده.الانم ادمای اشغال این کارو می کنن
وتمام کثافتکاریشون پای دین نوشته می شه.
برای تشکر از خدایی که اینهمه لطافت زیبایی ومهربونی رو در وجود مازنها قرار داده به کلامش گوش کنیم.با یقین به اینکه مهربونترین به ما خودشه.خودمونو بسپریم به کلام نورانی خدا در سوره نور اونجا که می فرماید به زنان مومنه بگو چشمان خود را فرو ببندند وپاکدامنی بورزندوزیورهای خودراآشکارنسازندمگرآنچه از آنهاطبعا پیداست وروسری خودرابر سینه خویش فرو اندازند.آیه ۳۱ سوره نور
فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴
عزیزم واقعیت داشته سرچ کن عکس ثریای واقعی، روستا، همه چیز و میاره من خوندم
منظورم این بود که این فیلم ابکی درست شده نه اینکه قصه دروغه خودم سنگسار ندیدم ولی دیدم دختری رو که توسط پسر عموش اغفال شده کشتن وپسر عموی بی وجدانش هنوز زندس وتشکیل خانواده داده
نه منظورم هنگام انجام اون کار بودوگرنه تو فیلم کهریزک هم کلی جنازه سوخته بود
خدا از باعث و بانیش حالا هر کسی هست نگذره
فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴
اینارو خودتون با چشمهاتون دیدین ؟ یا شنیدین ؟آخه این فیلمهای آتیش زن و سر بریدن و تیکه تیکه کردن و د ...
تو شهر ما دوتا پلیسو با چاقو زدن.هر کدوم با بیست تا چهل ضربه چاقو
برای تشکر از خدایی که اینهمه لطافت زیبایی ومهربونی رو در وجود مازنها قرار داده به کلامش گوش کنیم.با یقین به اینکه مهربونترین به ما خودشه.خودمونو بسپریم به کلام نورانی خدا در سوره نور اونجا که می فرماید به زنان مومنه بگو چشمان خود را فرو ببندند وپاکدامنی بورزندوزیورهای خودراآشکارنسازندمگرآنچه از آنهاطبعا پیداست وروسری خودرابر سینه خویش فرو اندازند.آیه ۳۱ سوره نور