2777
2789
عنوان

سنگسارثریا

| مشاهده متن کامل بحث + 2881 بازدید | 163 پست
من دیدم خودشون بیشتر خرابکاری کردن تامردم عادی🙄

چه میشه گفت 🤫🤐

خداوندا.... تو میگفتی كه نامردان بهشتت را نمیبینند, ولی من با دو چشم خویشتن دیدم كه نامردان به از مردان ز خون پاک مردانت هزاران كاخها ساختند خداوندا بیا بنگر بهشت کاخ نامردان را... تو خود گفتی اگر اهـرمن شهوت بر انسان حکم فرماید تو او را با صلیب عصیانت مصلوب خواهی کرد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا میگه بین خودمون خوندیم اصلا هیچ جا هم ثبت نشده حالا

دقیقا من میخاستم شکایت کنم بهم گفتن میتونی ثابت کنی صیقه نخونده😐گفتم ثبتی اره گفت اگه بگه بین خودمون خوندیم چی

اصلا همچین حکمی در اسلام نیست این حرف کاملا مندراوردی ودروغه

یعنی نیست؟ پس از کجا اومده قتل در فراش؟

خداوندا.... تو میگفتی كه نامردان بهشتت را نمیبینند, ولی من با دو چشم خویشتن دیدم كه نامردان به از مردان ز خون پاک مردانت هزاران كاخها ساختند خداوندا بیا بنگر بهشت کاخ نامردان را... تو خود گفتی اگر اهـرمن شهوت بر انسان حکم فرماید تو او را با صلیب عصیانت مصلوب خواهی کرد...

دقیقا من میخاستم شکایت کنم بهم گفتن میتونی ثابت کنی صیقه نخونده😐گفتم ثبتی اره گفت اگه بگه بین خودمو ...

ماشاالله مردا آزادن همه جوره

نه منظورم هنگام انجام اون کار بودوگرنه تو فیلم کهریزک هم کلی جنازه سوخته بود

اونو دیگه نمیدونم چند تا هم بود جرئت نکردم ببینم

چه دلی داری

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
اونو دیگه نمیدونم چند تا هم بود جرئت نکردم ببینمچه دلی داری

من دنبال حقیقتم در اینکه این گفت اون گفت ، میگن، یا عکس و فیلم بعد اتفاق که معلوم نیست قبلش چی شده و جریان اصلا چی بوده

چون فیلمه وفقط میخوان افکار وذهن ادم رو نسبت واسلام بدبین کنن

عزیزم واقعیت داشته سرچ کن عکس ثریای واقعی، روستا، همه چیز و میاره من خوندم