2777
2789
عنوان

سنگسارثریا

| مشاهده متن کامل بحث + 2864 بازدید | 163 پست
میدونستید ساختمونهایی که آتیش زدم مامورین رو پشت بومهاشون بودن؟ شکی نیست این وسط تروریستها و موساد ...

اگه ناراحت نمی شی همونطور که شما حرفاتو می زنی منم چیزایی که به نظرم می آد بگم.

ببین عزیزدل من جوون نیستم یه خانم میانسالم.محتاط ودلنگران اینده بچه هام ونوه هام.به خاطر همین رفتارهای هیجانی وتخریب وبزن بریم فلان معترض ها که باب دل جووناست منو می ترسونه.همه چیزی که می گم اینه من مامورهارو به مردمی که اتیش می زنن خراب می کنن وتفنگ به دست می گیرن بی هدف شلیک می کنن ترجیح می دم.

چون می خوام تو این شهر کشور زندگی کنم

برای تشکر از خدایی که اینهمه لطافت زیبایی ومهربونی رو در وجود مازنها قرار داده به کلامش گوش کنیم.با یقین به اینکه مهربونترین به ما خودشه.خودمونو بسپریم به کلام نورانی خدا در سوره نور اونجا که می فرماید به زنان مومنه بگو چشمان خود را فرو ببندند وپاکدامنی بورزندوزیورهای خودراآشکارنسازندمگرآنچه از آنهاطبعا پیداست وروسری خودرابر سینه خویش فرو اندازند.آیه ۳۱ سوره نور

میدونستید ساختمونهایی که آتیش زدم مامورین رو پشت بومهاشون بودن؟ شکی نیست این وسط تروریستها و موساد ...

من می دونم کانالی که معرفی کردم فیلم وکلیپ اونوری هارو نذاشته.می دونم اونا هم معترض هارو نوازش نکردن حسابی مالوندن.

ولی به نظر شما حقشون نبود.روزای اول که اینا حق تیر نداشتن.همین دوتا ماموری که تو شهر من کشته شدن داشتن با مردم حرف می زدن ریختن سرشون باسی چهل تا چاقو کشتنشون .اینا حرف حالیشونه؟ وقتی قمه وتبر دستشونه؟

مسلمه وقتی از کشت وکشتار مردم نتیجه نگرفتن حالا دارن مظلوم نمایی می کنن.ای وای فلان.

ولی جان دل همونطور که اول گفتگومون گفتم رسانه ادمو تخدیر می کنه. شمارو نمی دونم ولی کسی. که یسره پای ماهواره است ویا پای کانالهای اونوری اینستا وتلگرام حاضره کسی که اونا می گنو پاره پاره کنه.با چاقو وقمه بکشه.نتیجه به سوده کیه؟ من مردم که معترض گرونی ورانتخواری وزمینخواری رشوه خواری واینهمه مشکلات مردم هستم؟ نهههه نتیجه به نفع اونیه که فرمون رسانه اش دستشه.

برای تشکر از خدایی که اینهمه لطافت زیبایی ومهربونی رو در وجود مازنها قرار داده به کلامش گوش کنیم.با یقین به اینکه مهربونترین به ما خودشه.خودمونو بسپریم به کلام نورانی خدا در سوره نور اونجا که می فرماید به زنان مومنه بگو چشمان خود را فرو ببندند وپاکدامنی بورزندوزیورهای خودراآشکارنسازندمگرآنچه از آنهاطبعا پیداست وروسری خودرابر سینه خویش فرو اندازند.آیه ۳۱ سوره نور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من می دونم کانالی که معرفی کردم فیلم وکلیپ اونوری هارو نذاشته.می دونم اونا هم معترض هارو نوازش نکردن ...

بازم اسی ببخشه موضوعو از اونی که هست عوض کردم.ولی حدود ۳۵۰۰ تا جوون زن ومرد ومامور ومعارض کشته شدند.

با بدترین نوع قتل.قتل صبر عزیزامونو با تبر موزاییک اتیش وتیر مستقیم کشتن.تو جنگ دوازده روزه حدود۲۵۰۰ نفر کشته شدند.

ایندفعه تو یکی دوروز اینهمه.خون ریخته شد.منه مادر منه ایرانی غصه هردو طرفو خوردم.هم اون مامور جوونی که بچه کوچیک داست.هم اون معترضی که اعتراض داشت واین وسط باگناه وبیگناه کشته شد.مگه مادر نداشت پدر نداشت خواهر وزن وبچه نداشت؟ایرانی که بود.ولی ای کاش این خونا ثمر داشته باشه.

حداقل من وشمای ایرانی بفهمیم تو این دنیا دشمنمون کیه؟ دوستمون کیه؟ مطمئن نتانیاهو وترامپ کثافت نیستن.

همیشه اعتراض هست وباید باشه که اگه نباشه بعضی ها هوا برشون بر می داره ومثل انگل بیت المالو می چاپن یه ابم روش.

ولی اینجوری؟ اغتشاش .کشتن تیراندازی سوختن مسجدو اتیش زدن.اینا دلسوز من وشما هستن؟ به خدانیستن.اینا هر کدوم بیست سی میلیون گرفتن بکشن بسوزونن برای کی؟

رییسشون کیه؟ من وشما انار ومنتر کی شدیم؟

خودشون می گن دموکراسی شما مهم نیست نفتتون منابعتونو می خوایم.از اونسر دنیا عاشق چشم وابروی ما که نیستن بیان هزینه کنن ما مشکلاتمون حل بشه؟ نخیر اونا می ان می چاپن غارت می کنن ومن وشما هم مات ومبهوت که ای وای یه چیز دیگه می گفتین چی شد؟؟؟؟؟؟

من خیلی ازت ممنونم این بحثو خیلی قشنگ ادامه دادی بدون فحش ودعوا تا تایپیک نترکهاز اسی عزیز هم معذرت ...

منم از شما خیلی ممنون گلم، وقتی رشد فرهنگی و عقلانی در دو طرف باشه دیگه بحث و دعوای بی مورد لزومی نداره باید با چشم باز واقعیتهارو دید

انشاالله یه روز همه چیز مشخص میشه حقیقت یه روز مشخص میشه آفتاب پشت ابر نمیمونه طول میکشه ولی به زودی اتفاق میفته شاید مردم ایران هم به آرامش رسیدن همه کنار هم بدون تعصب بی مورد و کینه و دشمن زندگی کردن.

خط به خط حرفات رو کاملا قبول دارم گلمعلی الخصوص ۶خط آخر

😘🌺

همیشه اعتراض هست وباید باشه که اگه نباشه بعضی ها هوا برشون بر می داره ومثل انگل بیت المالو می چاپن ی ...

گلم با تمام این تفاصیل قبول داری مقامات اگر دلسوز کشور و مردم بودن، اگر همون چند سال پیش به فکر کنترل تورم، گرونی بودن، غصه مردم رو میخوردن، دغدغه مردم رو داشتن، به فکر زندگی سخت، فشار اقتصادی، مشکلات معیشتی مردم بودن این اتفاقها نمیفتاد که مردم عصبی بشن به سیم آخر بزنن بعد بعضیا هم به قل شما بیان این وسط این بساط قتل و ادم کشی رو به پا کنن؟

گلم با تمام این تفاصیل قبول داری مقامات اگر دلسوز کشور و مردم بودن، اگر همون چند سال پیش به فکر کن ...

بله متاسفانه درست می گین.

اصلا هدف همین بود.دشمن داخلی با هدف ناراضی کردن مردم زمینه اغتشاش رو بوجود بیاره.

دشمن داخلی همون نفوذی هایی هستن که عمدا باعث گرونی ونابسامانی می شن.

نود درصد کسایی که۲۲ دی اومدن تو خیابون هم ناراضی بودن.ولی وقتی دیدن تیشه نارضایتی داره به ریشه کشور زده می شه اومدن تو خیابون.

بله متاسفانه درست می گین.اصلا هدف همین بود.دشمن داخلی با هدف ناراضی کردن مردم زمینه اغتشاش رو بوجود ...

خب ببینید مشکل از جاهای دیگه هم هست

دلسوز کشور و مملکت نیستن مسئولین

هر کس به فکر ثروت و مقام خودشه

شما دقت کنید تو مجلس کسانی که مرتب شعار مرگ بر .... میدن خانواده و بستگان و فرزاندانشون دقیقا همون کشوری هستن که دشمن حساب میکنن و هر بار شعار مرگ میفرستن خب این دو رویی میشه اگر دشمنه چرا خانوادههاشون در کشور دشمنن اونم تو رفاه کامل

یکی از عصبانیت مردم همینه.

بله متاسفانه درست می گین.اصلا هدف همین بود.دشمن داخلی با هدف ناراضی کردن مردم زمینه اغتشاش رو بوجود ...

مثلا مورد دیگه یه مورد از هزاران مورد مردم عادی دسترسی به داروهای خوب ندارن الان نمونش پسر خودم ۳ساله دنبال دوتا داروی خارجیم پیدا نمیشه چون ایرانیش رسما دارو نماس، اثر نداره بیشتر عوارض ایجاد میکنه.

الان ۴ساله من درگیرم، تو زندگی چالش ایجاد شده، باعث هزار و یک مشکل در زندگیم شده، اعصاب و منو همسرم بهم ریخته افسرده شدیم، ناامید از زندگی آینده، فکر کنید این وسط مشکلات معیشتی و اقتصادی هم هست

مثلا خونهخریدن برای ما شده رویا که تا مرگ هم بهش نمیرسیم شده حسرت ۱۵ساله ازدواج کردیم بعد اینهمه سگ دو زدن یک ماشین معمولی و ۲ساله یه خونه اجاره ای نوساز گرفتیم.

ولی تصور کنین آیا مسئولین این سختیهارو خودشون و خانوادههاشون میکشن؟ همجنس مردم هستن؟

خودشون یا عزیزانشون بیمار میشن درد و رنج میکشن؟ درد و رنج عزیزشون رو جلوی چشمهاشوندمیبینن تا بمیره؟

مسلما نه، بهترین داروها رو از اون طرف تهیه میکنن و چه بسا در همون کشوری که دشمن هست و مرگ میفرستن میرن برای درمان و مداوا.

مردم از همینا دلخور و عصبین گلم

باید مسئولین هم سختیهای مردم رو درک کنن و پابپای مردم باشن

بیا پایین سرمون درد گرفت

باشه