2777
2789
عنوان

سنگسارثریا

| مشاهده متن کامل بحث + 2864 بازدید | 163 پست
بله گفته ها خیلی زیادن بیشتر من به چشمهای خودم و ویدئو و فیلمها اطمینان دارم حالا فرقی نداره کدوم طر ...

ببخشین.ولی ما تو خیابون نبودیم.از نزدیک ببینیم.ولی فیلماشو تو ایتا کانالهایی که بهشون اطمینان داریم دیدیم.

یه فیلم دوربین مداربسته دیدم معترضین!!!!با تبر افتاده بودن روی یه مامور یگان ویژه می زدن.

ده بیست تایی با چاقو یکی دیگه رو می زدن.

یه کلیپ دیگه بازم دوربین مداربسته بود.با کپسول دست ساز شعله اتیشو گرفت طرف پلیس موتور سوار زنده زنده تو اتیش سوخت.

یه فرش مسجدو دیدم جای بدن سوخته روش مونده بود.

وای بازم بگم.

منهم مثل شما دلم می خواد فقط به دیده هام اعتماد کنم.ولی آخه اینجور وقتا که ما توخیابون نیستیم.نه جزء اوباشیم نه مامور نه بسیجی.ولی بانکایی که سوخته مساجدی که آتیش گرفته واتوبوسهای سوخته که عیانه.دوست هنسرم مامور آگاهی بود.

می گفت اون شب اجازه تیر نداشتن.با دست خالی کلی همکاراش لت وپار شده بودن.

برای تشکر از خدایی که اینهمه لطافت زیبایی ومهربونی رو در وجود مازنها قرار داده به کلامش گوش کنیم.با یقین به اینکه مهربونترین به ما خودشه.خودمونو بسپریم به کلام نورانی خدا در سوره نور اونجا که می فرماید به زنان مومنه بگو چشمان خود را فرو ببندند وپاکدامنی بورزندوزیورهای خودراآشکارنسازندمگرآنچه از آنهاطبعا پیداست وروسری خودرابر سینه خویش فرو اندازند.آیه ۳۱ سوره نور

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه کانالش رو شات بگیرین میخوام برم منم ببینم

دوتا شات از فیلمش گرفتم.حالا اگه بیاد براتون.

یه تکه ازفیلمه دارن باتبر مامورو می زنن.

کانال سربازان گمنام در ایتا

برای تشکر از خدایی که اینهمه لطافت زیبایی ومهربونی رو در وجود مازنها قرار داده به کلامش گوش کنیم.با یقین به اینکه مهربونترین به ما خودشه.خودمونو بسپریم به کلام نورانی خدا در سوره نور اونجا که می فرماید به زنان مومنه بگو چشمان خود را فرو ببندند وپاکدامنی بورزندوزیورهای خودراآشکارنسازندمگرآنچه از آنهاطبعا پیداست وروسری خودرابر سینه خویش فرو اندازند.آیه ۳۱ سوره نور

دوتا شات از فیلمش گرفتم.حالا اگه بیاد براتون.یه تکه ازفیلمه دارن باتبر مامورو می زنن.کانال سربازان گ ...

بله کانال رو پیدا کردم ولی هر چی میگردم فقط مصاحبه بود ویدئویی ندیدم میشه روزش و تاریخش رو بگید پیدا کنم ممنون.

بله کانال رو پیدا کردم ولی هر چی میگردم فقط مصاحبه بود ویدئویی ندیدم میشه روزش و تاریخش رو بگید پیدا ...

جمعه ۱۰ بهمن مصاحبه همسر شهید رو ببینید.پشت تلفنی که به همسرش می زنه می گن کشتیم .سوزوندیم.همه رو

سه شنبه ۷ بهمن دادگاه کسی که با سرنیزه پلیسو می زنه

دوشنبه ۶ بهمن بلاگره می گه رحم نکنید.بچه هامون مسلحن.

یکشنبه ۵ بهمن سپهر رو با دشنه کشتند.

شنبه ۴ بهمن کشته سازی

وهمینطور تاریخهای قبل از اون

عزیزجان شبیه این فیلمها زیاده

ولی شما ببین کسایی که برعکس می گن کی هستن.اینتر نشنال که ارزوی تجزیه ایرانو داره.ومی گه یه میلیون؟؟؟ کشته برای آزادسازی ایران اشکال نداره.این یه میلیون من وتوییم وعزیزانمون.

رسانه ای که غالبش دست دشمنه.اینستاگرام.تلگرام ماهواره وبگیر تا آخر دست دشمنه این مرز وبومه.

خدامیدونه چی بوده...چندسال پیش توشهرمون قاضی همش طرف زنارو میگرفت بدون معطلی حکم طلاق و مهریه وهمه چ ...

همیشه برام سواله آخه قاضی ها که خیلی تحت نظارت هستن چطور میتونن با چند تا زن رابطه داشته باشن؟

جمعه ۱۰ بهمن مصاحبه همسر شهید رو ببینید.پشت تلفنی که به همسرش می زنه می گن کشتیم .سوزوندیم.همه روسه ...

عزیزم نگاه کردم مورد اول در حد مصاحبه بود چیزی نشون نداد مورد دوم هم چیز واضحی نداشت

بقیه موارد هم همش صدا و مصاحبه هیچ فیلمی نشون نداد مصاحبه ای که معلوم نیست طرف کیه؟

خب مصاحبه و صدا در فضای مجازی خیلی زیاده از اون طرف که حرفهای دیگه میگن
من صدا و مصاحبه رو اصلا قبول ندارم حالا از هر طرف میخواد باشه.

ولی ویدئو و فیلمهای دیگه هم هست که از اون طرف مامورین تیراندازی میکنن و میکشن ولی هرچی گشتم در این کانال ندیدم؟

خب منصفانه باید هر دو طرف رو بزارن اگر به واقعیت انصاف و حقیقته درسته گلم؟

جمعه ۱۰ بهمن مصاحبه همسر شهید رو ببینید.پشت تلفنی که به همسرش می زنه می گن کشتیم .سوزوندیم.همه روسه ...

ببین تو منطقه ما تا روزای اول کشته نداد تا اینکه یه زن و ۲تا مرد رو کشتن شاهد زیاد بود، اطرافیانم فیلمهاش هم هست دیدیم ،بعد مردم شروع کردن از فرداش چرا؟ چون عصبانی بودن، یا مثلا از ساختمونی که مامورین بالا پشت بومش بودن و میزدن اونجا رو آتیش زدم مردم علت رو میدونستن ولی خب وقتی گزارش تهیه میکردن فقط گفتن سوزوندن علتش رو آیا گفتن چرا؟

عزیزم نگاه کردم مورد اول در حد مصاحبه بود چیزی نشون نداد مورد دوم هم چیز واضحی نداشت بقیه موارد هم ...

میدونستید ساختمونهایی که آتیش زدم مامورین رو پشت بومهاشون بودن؟ شکی نیست این وسط تروریستها و موساد هم سو استفاده کردن ولی بچه و زن تروریست نیستن گلم که فیلمهاشون هست کشته میشن خیلی واضح

چرا تو این کانال نزاشتن؟

میدونستید ساختمونهایی که آتیش زدم مامورین رو پشت بومهاشون بودن؟ شکی نیست این وسط تروریستها و موساد ...

عزیز مامور ماموره به حفظ امنیت ماموره بع حفظ امنیت خیابان

به نظر شما معارض باید اسلحه داشته باشه شلیک کنه؟

ویا مامور با معترض یکیه؟ معترضی که درهمه از مامور سیا وموساد گرفته تا معارض واقعی ومظلوم واقعی تا لات واوباش ومعتاد وهرچی بگی؟

تو تصور کن معارضی که امبولانسو اتیش بزنن اتش نشانی رو اتیش بزنن نتونه اتیشو خاموش کنه.معارضی که ازش اسلحه اسراییلی می گیرن.توخونه اش ابزار کشتن بگیرن این دلسوز مردمه؟

به خدا ماها هم معترضیم به خیلی چیزها ولی اگه همین مامورها اینارو جمع نکنن.اشوب وهرج ومرج چیری از شهر وکشورمون نمی ذاره.سالی که نکوست از بهارش پیداست وقتی با خشونت وکشتار اعتراض کنن با چی می خوان ادامه بدن؟

یکی می گفت ای کاش رژیم عوض شه.بهش گفتم ما هم از تغییر بهتر خوشمون می اد.ولی رژیم بره کی بیاد جاش؟ رضا پهلوی انار بیاد؟ کومله ادمکش بیاد؟فاحشه ها ورجاله ها ومعتاد وقاچاقچی ها بیان؟ رهبر اینا کیه؟ کسی باشه بشناسیم وعاشق مردم باشه؟

نه که جیره خور امریکا واسراییل باشه وکشورمون از اینی که هست بدتر بشه؟بشار اسد رفت کی جاش اومد؟ بهترش اومد؟

ببین تو منطقه ما تا روزای اول کشته نداد تا اینکه یه زن و ۲تا مرد رو کشتن شاهد زیاد بود، اطرافیانم فی ...

من خیلی ازت ممنونم این بحثو خیلی قشنگ ادامه دادی بدون فحش ودعوا تا تایپیک نترکه

از اسی عزیز هم معذرت می خوام که اینجا دارم حرفامو می زنم.

این مدت هر وقت خواستیم یه چیزی بگیم یا فحش خوردیم یا تایپیک ترکیده

واقعا از ادبت ممنونم.