2777
2789
عنوان

سنگسارثریا

| مشاهده متن کامل بحث + 2881 بازدید | 163 پست
پس چرا مرد میتونه حین زنا زنش رو بکشه ولی زن با علم بر زنای شوهر خیر

اگه مرد بدونه زنش باختیار داره اینو میکنه میتونه اینکارو کنه و گرنه خیر..شاید شاید..من نمیدونم..شاید لااقل آبروی زن حفظ بشه و جلوی مردم سنگسار نشه..الله اعلم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پدرش؟ کاشکی پسرهاشونم دار بزنن وقتی خیانت میکنن

همیشه همین بوده زن خیانت ببین میگن حتما کم براش گذاشتی که رفته باکسی بمون وجبران کن چیزی اون مرده

ولی مرد چی وقتی زنش خیانت کنه جز اینکه آبروش ببره یا بکشش به خودش میگه شاید براش کم گذاشتم تف به مغزهای زنگ زده و نادون

این خودش عقل شو آکبند تحویل داده بعد بقیه رو میگه تحت تاثیر رسانه قرار گرفتن حالمو بد کرد با کامنتش

من دوهفتس از هر کی میپرسم شما چنین کلیپی دیدین هیچی چرا ندیده پس، همه ماشاالله گوشی به دست، اینهمه دوربین مدار بسته برای مغازهها و خیابونها یکیشون ثبت نکرده فیلم نگرفته یعنی؟

مرد اگر زن داشته باشه میتونه صیغه کنه فقط اون زنی که صیغه میکنه نباید متاهل باشه چون زن متاهل نمیتو ...

جالب اینجاس الانه یاد گرفتن میگن بین هم صیقه خودندیم ک چی از جرمشون بگذره

حالا یه چیز جالب بگم

چند سال پیش توی یه روستا تو منطقه ما،یه دختری بوده جدا شده

بعد با یکی دیگه عقد کرده

تو دوران عقد دوست پسر داشته و پدرش هین رابطه میبیندشون

فک میکنید چیکار کرده پدره؟؟؟؟؟؟؟

دخترش رو برده پیش روانپزشک

گفت تورو خدا یه کاری بکنید براش

شهوتش خیلی زیاده😐😑🤭

فک کن یه مرد روستایی بیسواد!!!!!

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
اگه مرد بدونه زنش باختیار داره اینو میکنه میتونه اینکارو کنه و گرنه خیر..شاید شاید..من نمیدونم..شاید ...

آره دیگه زن به اختیار خودش اینکارو کرده باشه نه تجاوز باشه چون دیگه تو تجاوز که خود زنه بدبخت نخواسته با زور و اجبار بوده.

ولی در کل زن نمیتونه شوهرش رو در چنین شرایطی ببینه بکشه

من دوهفتس از هر کی میپرسم شما چنین کلیپی دیدین هیچی چرا ندیده پس، همه ماشاالله گوشی به دست، اینهمه د ...

اره واقعا اگه فیلمی بود که اینا هزار بار پخش کرده بودن ...

ولی خب فیلم های واقعی زیادی از جوون های پر پر شده دیدیم

اینا انگار چشم هاشون کوره موقع دیدن این فیلم های واقعی

دختر چشم آبی مورد💖

من دوهفتس از هر کی میپرسم شما چنین کلیپی دیدین هیچی چرا ندیده پس، همه ماشاالله گوشی به دست، اینهمه د ...

چرا من دیدم

فیلم جسد سوخته پلیس

چند تا جسد سوخته دیدم

یکی تو مشهد که کلا به ذغال تبدیل شده بود

توی ایتا سرچ کن کانال برای ظهور

من خیلی ها رو هم جرئت نکردم ببینم

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

من دیدم خودشون بیشتر خرابکاری کردن تامردم عادی🙄