2777
2789
عنوان

سنگسارثریا

| مشاهده متن کامل بحث + 2881 بازدید | 163 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از نظر قانونی برو بخون این چیزا جرمه چطور کاری نکردنش؟

بخدااااا کاری نکردن نکه کاری نکردنااا براش ۲۰ ضربه شلاق بریدن اما به شوهرش گفتن باید تمام و کمال مهریش رو بدی و حق چند سال زندگی کردنش داخل خونت هم بدیش که شوهرش واقعا هم مرد خوبی بود پول هم داشت ولی نه به اندازه ی مهریه اون دیگه گفت ندارم ک مهریه بدم اوناهم شلاق رو حذف کردن همینجوری طلاقش دادن بدون مهریه و بچه و حق زندگی این چند سال

تاثیر رسانه.با رسانه عقلهارو زایل می کنند.با رسانه مردمو تحمیق می کنند.با رسانه جوونامونو زامبی می ک ...

اینارو خودتون با چشمهاتون دیدین ؟ یا شنیدین ؟

آخه این فیلمهای آتیش زن و سر بریدن و تیکه تیکه کردن و دست قطع کردن هر چی من دنبالش میگردم یکی هم ندیدم اطرافیانمم ندیدن فقط میگن شنیدیم

فیلمش غم انگیزه ولی یجوریه ثریا هیچ دفاعی از خودش نمیکنه و لال تاکام میره تا سنگسارش کنن

دقیقاااااا سوال منم همین چرا دفاعی نکرد مخصوصا اونجا که میخاستن سنگسارش کنن گفتن دفاعی داری؟ولی اون چیزی نگفت جز اینکه شمامنو میشناسید

فیلمش غم انگیزه ولی یجوریه ثریا هیچ دفاعی از خودش نمیکنه و لال تاکام میره تا سنگسارش کنن

اقدرررررر گفت من کاری نکردم ک دیگه آخراش گفت من چه کاری کرده باشم چه نکرده باشم به ناحق اینا منو سنگ سار میکنن پس بزار هیچی نگم

مثل اینکه اره قبلا سنگسار بوده الانم تو قانون هست نمیدونم دیگه اجرا میشه یان

چند سال اخیر انجام نشده تو ۲۰ سال اخیر شاید ۵ ۶ تا

علتش اینه باید خیانت زن اثبات بشه یعنی طرفو رو کار ببینین ۴ نفر مرد مومن 😑

اینارو خودتون با چشمهاتون دیدین ؟ یا شنیدین ؟آخه این فیلمهای آتیش زن و سر بریدن و تیکه تیکه کردن و د ...

این خودش عقل شو آکبند تحویل داده بعد بقیه رو میگه تحت تاثیر رسانه قرار گرفتن

حالمو بد کرد با کامنتش

دختر چشم آبی مورد💖