2777
2789
عنوان

سنگسارثریا

| مشاهده متن کامل بحث + 2881 بازدید | 163 پست
الان که خوبه نهایت پزشکی قانونی میبرن معلوم میشه قبلا ک اینچیزا نبود زنا گناه داشتن

بله درسته چون همیشه مردا زورشون بیشتر بوده ودر واقع اونا اداره کننده وقانون گذارن

ولی واقعیت دین واسلام این نیست سوره نور حکم زنا وزناکار رو گفته وصد البته خدا نسبت به زنها مهربانتر از مردهاس

چون میگه لعنت خدا بر مرد

وخشم خدا بر زن ،لعنت ابدی هست ولی خشم با توبه واظهار ندامت فروکش میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینا بچه هم داشتن شوهره گفته من دخترمو نمیدم به این زنه دادگاه اینارو گفته

خدامیدونه چی بوده...

چندسال پیش توشهرمون قاضی همش طرف زنارو میگرفت بدون معطلی حکم طلاق و مهریه وهمه چییی به زن میداد بعد چندسال فهمیدن به زنا پیشنهاد میداده ک من حقتون میگیرم شماهم بامن بیاین تو رابطه🫥

بله درسته چون همیشه مردا زورشون بیشتر بوده ودر واقع اونا اداره کننده وقانون گذارن ولی واقعیت دین واس ...

دقیقااا ولی کیه که عمل کنه انتظار دارن زن برده باشه

خدامیدونه چی بوده...چندسال پیش توشهرمون قاضی همش طرف زنارو میگرفت بدون معطلی حکم طلاق و مهریه وهمه چ ...

خاک برسر هرچی مَرد جماعته...

از بابای خودم گرفته تا بقیشون

شوهر ثریا عاشق یکی میشه بخاطر اینکه از ثریا خلاص بشه باکمک اخوندو یه نفر دیگه از اهالی روستا شهادت د ...

وااا.مگه نمیشد طلاقش بده.که رفته بدنامش کرده؟؟

حالا اگه زن بود یه چیزی..نمیتونه راحت طلاق بگیره..مرد که نیازی به این کارا نداره

وااا.مگه نمیشد طلاقش بده.که رفته بدنامش کرده؟؟حالا اگه زن بود یه چیزی..نمیتونه راحت طلاق بگیره..مرد ...

فک کنم نمیخاسته مهریش بده از اول ندیدمش ولی بنظرم فیلمه بیشتر تمرکزش رو این بود ک نشون بده چه قانون های مزخرفی تو دین هست و چقدر مردم نادونن

کاش نمیدیدم همش اون صحنه ک باسنگ زدنش تو ذهنمه🤦♀️

تاثیر رسانه.

با رسانه عقلهارو زایل می کنند.

با رسانه مردمو تحمیق می کنند.

با رسانه جوونامونو زامبی می کنن بریزن تو خیابون سر ببرن.با چهل تا ضربه چاقو بزنن بقیه رو بکشن.

تورو خدا از این ماهواره دوری کنید.

باور کنین ادمایی که از مردم خودشون اشتراک می گیرن برای تلویزیون دلسوز ما نیستن کانال فارسی مجانی بذارن

برای تشکر از خدایی که اینهمه لطافت زیبایی ومهربونی رو در وجود مازنها قرار داده به کلامش گوش کنیم.با یقین به اینکه مهربونترین به ما خودشه.خودمونو بسپریم به کلام نورانی خدا در سوره نور اونجا که می فرماید به زنان مومنه بگو چشمان خود را فرو ببندند وپاکدامنی بورزندوزیورهای خودراآشکارنسازندمگرآنچه از آنهاطبعا پیداست وروسری خودرابر سینه خویش فرو اندازند.آیه ۳۱ سوره نور

وااا.مگه نمیشد طلاقش بده.که رفته بدنامش کرده؟؟حالا اگه زن بود یه چیزی..نمیتونه راحت طلاق بگیره..مرد ...

سه تا دختر داشت با دوتا پسر پدر و مادر هم خب نداشت فقط یه خاله داشت...خرج بچهارو از کجا میاورد؟؟؟

ثریا زندگیشو میخاست شوهرش وقتی دید هیچ جوره ثریا راضی نمیشه ک طلاقشو بده بدنامش کرد ک سنگ سارش کنن بره با اون دختری شهری ک میخاستش ازدواج کنه...ک آخرم اون دختره ولش کرد