2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 50 پست

ای بابا چه وضعیه .حسادتش عجیب غریب نیست عادیه .شمام کاری بهش نداشته باش اینجور ادما هرچی بیشتر جلوشونو بگیر انگار قدرتشون بیشتر میشه .بگو هر غلطی میخوای بکن .پا عواقبشم بمون(الکی .دورادور حواست باشه بهش)

فقط 37 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

چقدر جالب خودشو تغییر ندادهطلبکارم هست اگه براش مهم بوده شوهرش چرا خودشو عوض نکرده براش؟الان رگ حساد ...

قبلا زنگ میزد باهام حرف میزد من بهش میگفتم میخندید. میگفت اون باید مثل من بشه

برای ازدواجم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات مهمونم کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو باهاش سازش که نداشتی الانم نمیذاری این مرد زندگیشو بکنه؟برو دنبال ازادیت

همینو بگو

عرضه زندگی کردن ندارن

بعد کرم دارن حسادت میکنن

خب ازادی میخواستی برو گمشو ول بگرد

ولی قدر نمیدونی همین میشه تهش

برو سفر های خارجه فراموش کنی راهشم بلدی

موندم این ازادی چی داره خودشون رو به اب و اتیش میزنن تا کی اخه

حالا پسره یه کرمی داره بین این همه دختر میخاد همکار خانم سابقشو بگیره که خانم سابقش اذیت بشه

میخواد درسته نه میخاد

تاپیک های مربوط به خودکشی رو گزارش میزنم چون این کاربرا یه مشت قاتل مجازی هستن ضمن اسکل کردن بقیه، خودکشی رو واسه اون افسرده های واقعی دم دستی میکنن، حال بهم زن و بی لول تر اون پهن مغزهایی که مثلا میان دلداریشون، به امید روزی که فهم اونقد بالا بره که تاپیک این روانی ها فقط گزارش باشه

ای بابا چه وضعیه .حسادتش عجیب غریب نیست عادیه .شمام کاری بهش نداشته باش اینجور ادما هرچی بیشتر جلوشو ...

والا من میگم ول تو خوشگلی پولداری شاغلی همین روزا یکی مثل خودت پیدا باهاش ازدواج میکنی

همینو بگو عرضه زندگی کردن ندارن بعد کرم دارن حسادت میکننخب ازادی میخواستی برو گمشو ول بگرد ولی قدر ن ...

شاید شوهرش از اون مذهبیای متعصب بوده.

امیدوارم یه روزی خدا جای زخمات گل بکاره💕🌿🥰

همینو بگو عرضه زندگی کردن ندارن بعد کرم دارن حسادت میکننخب ازادی میخواستی برو گمشو ول بگرد ولی قدر ن ...

اصلا ازدواجش اشتباه بود، چون همه مسافرت ها مجردی ، همه مهمونی ها بخاطر پوشش و حجاب ش بدون همسر، با عرض معذرت فقط رابطه جنسی اونم به اصرار خانم باهم داشتن

بد دل . میگه حتما بخاطر دختر منو طلاق داده

بد نیست یه نگاه به قولهایی که داده بود و عمل نکرده بود بندازه ..همه مقصرن جززز خودش 🤣🤣🤣از قدیم گفتن هر کسی کو دور ماند از اصل خویش باز کووید روزگار وصل خویش ..داستان دوستانه که فکر کرد شوهر کنه تغییر میکنه اما برگشت به ذات خودش و مثل دوران مجردیش تیپ زد

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

شاید شوهرش از اون مذهبیای متعصب بوده.

فکر نکنم. چون مذهبی هست همسرش من دیدم ولی نه زیاد. اهل نماز و روزه است. ولی اختلاف هاشون اساسی بود مثلا دوستم پریود بود رفته بود حرم شوهرش گفته بود نرو گناهه گفته بود مگه تو خدایی ، ساده ترینش این بود

فکر نکنم. چون مذهبی هست همسرش من دیدم ولی نه زیاد. اهل نماز و روزه است. ولی اختلاف هاشون اساسی بود م ...

وا..

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏