2777
2789
عنوان

طلاق

305 بازدید | 41 پست

دوستم از شوهرش طلاق گرفته

ازدواج شوناز اول اشتباه بود.به دختر پولدار، با پسر از طبقه پایین

دختر آزاد و امروزی پسر کاملا مذهبی

دختر تو.محل کارش چادری و مذهبی بیرون نه

ولی همون اول ازدواج قول میده خودش تغییر بده،

الان ۸ سال بود ازدواج کرده بودند ، ولی تغییر نداد خودش ،سفرهای خارج از کشور هم میره،ولی همسرش مخالف بود و نمی رفت دختر هم با خونواده پدریش می رفت ،

از همه مهمتر، پسر تک پسر ، بچه میخواست، دوستم دوبار حامله شد، سقط کرد

به بهانه اینکه آزادیم رو ازم میگیره ،

الان چند ماهه طلاق گرفتن، پسر ۴۲ سالشه ، دختر ۳۶، الان آقا میخواد با همکارشون دوباره ازدواج کنه

مثل خودش مذهبی و بهم میخورن

الان این دوستم قاطی کرده و میگه زندگی رو براشون جهنم میکنم ، میگم جدا شدی تموم شده . میگه چشم ندارم ببینم

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستت احمقی بیش نیست .عرضه داشت وقتی شوهرش بود سر قولش وایمیستاد و تغییر میکرد

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

بهش بگو باهاش سازش که نداشتی الانم نمیذاری این مرد زندگیشو بکنه؟برو دنبال ازادیت

بد دل . میگه حتما بخاطر دختر منو طلاق داده

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

دوستت احمقی بیش نیست .عرضه داشت وقتی شوهرش بود سر قولش وایمیستاد و تغییر میکرد

کله شق و مغرور، فقط حرف خودش مهمه بقیه نه

از قدیم گفتن کبوتر. با کبوتر ؛باز با باز ..کند همجنس با همجنس پرواز..کبوتر و باز بودن و همجنس نبودن

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

حالا پسره یه کرمی داره بین این همه دختر میخاد همکار خانم سابقشو بگیره که خانم سابقش اذیت بشه

احتمالا نمیدونم