2777
2789
عنوان

کالسکه خریدم

522 بازدید | 50 پست

سلام یه کالسکه خریدم اپشناش انتظارمو کامل برا اورده کرده . چمدانی، روبه مادر، پشتی با جک حرکت میکنه, سایبان دوبل و بزرگ, ولی خیلی سنگینههههه ببرم عوض کنم یه کالسکه ساده و سبک بخرم ارزونتر هم هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اپشناش بدرد بخوره نه عوض نکن

«تاپیک های از تاریخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۴ متعلق به بنده هست» دلوین خانوم همه زندگیمه ✨🌿 توت فرنگی کوچولو من ،دختر قشنگم هیچ وقت از اتفاقاتی که سر راهت قرار میگیره نترس من همیشه کنار تو میمونم روز به روز بزرگ شدنت ،اون خنده هات و نگاه های بامزت رو تماشا میکنم:)😍

منم اون زمان همچین چیزی که شما میگی رو خریدم. بعد دیدم تو صندوق به زور جا بشه و باز و بسته کردنش وقتی تنها باشم زمان بره.

همونطوری نو بردم پسش دادم یا از همونجا خریدمو یادم نیست

یه کالسکه عصای مارک گودبیبی خریدم عالی و راحت بود. دوتا بچمو باهاش بزرگ کردم

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
منم اون زمان همچین چیزی که شما میگی رو خریدم. بعد دیدم تو صندوق به زور جا بشه و باز و بسته کردنش وق ...

نه این چمدانیه تو صندوق ۲۰۷ قشنگ جا شد با اینک هر کالسکه ای جا نمیشد و باز بستش هم با یه دکمست فقط سنگینه اگ بخام از پله تنها ببرم نمیتونم

نه این چمدانیه تو صندوق ۲۰۷ قشنگ جا شد با اینک هر کالسکه ای جا نمیشد و باز بستش هم با یه دکمست فقط س ...

😁خوبه بابا ، همسایه های ما ک کالسکه رو میزارن زیر پله با اینکه اسانسور داریم...اگه محلتون امنیت داره و درب کوچه رو باز نمیزارن نهایت میزاری راه پله میمونه همسرت از سرکار اومد میاره بالا

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40