2777
2789
عنوان

کالسکه خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 50 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرم ک خوبه عوض نکن ، مهم اینه ک تاشوعه مسافرتیه

خیلی دوسش دارم رنگش هم خیلی خوبه همجا مشکی طلایی بود کالسکه ها اما این مشکی طوسیع . ولی سبک بودن هم برام مهم بود متاسفانه انقد حواسم پرت کاراییش بود ک یادم رفت بلند کنم ببینم سبکه یا نه

خیلی دوسش دارم رنگش هم خیلی خوبه همجا مشکی طلایی بود کالسکه ها اما این مشکی طوسیع . ولی سبک بودن ه ...

عیب نداره بزار بمونه ، همین که تو صندوق جا میشه و بیرون و سفر راحت میبری خوبه...سبکم بخری معلوم نیست تحمل وزنیش خوب در بیاد یان

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه خفنه ، بچه تو این باشه انگار تو لنکروز نشسته ، فقط اذیت نیستی عزیزم با حملش

همون دیگ گول ظاهرو خوردم🤣🤣نی نی هنوز نیومده تستش کنم

پشیمون شدم چون با پولش میتونستم کالسکه تک کیدیلو D900رو بخرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عیب نداره بزار بمونه ، همین که تو صندوق جا میشه و بیرون و سفر راحت میبری خوبه...سبکم بخری معلوم نیست ...

مامانمم همینو میگه ، میگه دوکیلو سبک تر جایی رو نمیگیره ٫, ولی من چون بیشتر خودم تنها میرم بیرون باید یبار کالسکه رو ببرم از پله پایین یبار بیام بچه رو بردارم

همون دیگ گول ظاهرو خوردم🤣🤣نی نی هنوز نیومده تستش کنم پشیمون شدم چون با پولش میتونستم کالسکه تک کید ...

الهی عزیزم ، مبارکش باشه انشالله بخوشی و سلامتی دنیا بیاد , یه سفری جمع و جور ولی لازمه ها . چند گرفتین عزیزم ؟

مامانمم همینو میگه ، میگه دوکیلو سبک تر جایی رو نمیگیره ٫, ولی من چون بیشتر خودم تنها میرم بیرون بای ...

خب اگه اینجوریه که پس حتما امتحان کن ، سختت بود عوض کن

نی نی تون بدنیا اومده؟بچه اوله یا دوم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی عزیزم ، مبارکش باشه انشالله بخوشی و سلامتی دنیا بیاد , یه سفری جمع و جور ولی لازمه ها . چند گرف ...

فداتشم عزیزم همچنین برای شما😘اره دیگ اگه شد بعدا یدونه سفری ارزون قیمتم میخرم ، ۱۵.۵ شد ست کالسکه ۱ خورده ای هم هزینه ارسال

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب اگه اینجوریه که پس حتما امتحان کن ، سختت بود عوض کن نی نی تون بدنیا اومده؟بچه اوله یا دوم

اره بچه دومه شیش ماهشه , امتحان کردم سنگینه ، ولی بقول بچها شاید سبک باشه تحمل وزنش کم باشه نی نیمو توپلیه ،دلم میخاست همین کالسکه رو با وزن سبک تر 🥲

فداتشم عزیزم همچنین برای شما😘اره دیگ اگه شد بعدا یدونه سفری ارزون قیمتم میخرم ، ۱۵.۵ شد ست کالسکه ۱ ...

برا منم ۱۴ شد حضوری گرفتم , ولی مدلای ساده و سبک خارجی چینی همه ۱۰ تا ۱۲ بود من ولی نمیتونم یکی دیگ سبک هم بگیرم شوهرم خیلی عصبی شد بس دورش دادم حالام میگه من نمیبرم عوض کنم خودت تنها برو 🥲

من برای بچه اولم مبله بود خیلی جاگیر و سنگین بود اصلا باهاش نمی تونستم مسافت دور برم یا تو ماشین زیاد جا می گرفت

برای بچه دومم رفتم مسافرتی بی بی کینگ خریدم بدنه اش آلومینیوم و کلا سبک و خوش دست بود خیلی راضی بودم

گاهی اوقات با یه دست بچه رو می گرفتم و با یه دست هم کالسکه رو تو اتوبوس می زاشتم انقدر سبک بود

الهم عجل لولیک الفرج