2777
2789
عنوان

کالسکه خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 50 پست
برا منم ۱۴ شد حضوری گرفتم , ولی مدلای ساده و سبک خارجی چینی همه ۱۰ تا ۱۲ بود من ولی نمیتونم یکی دیگ ...

بنظرم ک همین خوبه برند خوبی هم گرفتی . حالا اول برو همون مغازه ببین چه مدلا داره ، امتحانشون کن بعد خوشت اومد ببر برای تعویض

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من یکی برا پسرم خریدم اینقدر سبک و خوبه و بسیار راحت باز و بست میشه عصای دستمه اگه نباشه نمیتونم ببرمش بیرون
سبکی و فرم بسته شدنش برام خیلی مهم بود مارک دلیجان هست فکر کنم ایرانیه اما واقعن عالیه و خوش دست

من یکی برا پسرم خریدم اینقدر سبک و خوبه و بسیار راحت باز و بست میشه عصای دستمه اگه نباشه نمیتونم ببر ...

من خیلی پرسجو کردم همه میگفتن فقط دلیجان نگیرم , از همه خرجام زدم تا پولم جمع شد اینو خریدم ولی الان بخاطر وزنش بدجور پشیمونم ، همش پله برقی های پاساژ میاد جلو چشمم چطو هم کالسکه رو نگه دارم هم بچه بغلم رو 😢

من خیلی پرسجو کردم همه میگفتن فقط دلیجان نگیرم , از همه خرجام زدم تا پولم جمع شد اینو خریدم ولی الا ...

چرا دلیجان نه ؟خدایی من ازش به شدت راضی ام با یه حرکت بسته میشه برا پسر بزرگم گود بیبی مدل عصایی خریدم یه بارم استفادش نکردم و بخشیدمش جاگیر بود و سنگین باز و بستشم اعصاب فولادی میخواست اما این دلیجان رو با یه دست میگیرم با یه دستمم بچه بغلمه بچه به بغل جمعش میکنم

چرا دلیجان نه ؟خدایی من ازش به شدت راضی ام با یه حرکت بسته میشه برا پسر بزرگم گود بیبی مدل عصایی خری ...

نمیدونم تو برنامه یک زن پرسیدم همشون گفتن نگیر منم دیگ نرفتم سمتش, کالسکه کاوالو هم خیلی کوچیک و سبک و خوب بود فقط بس تعریف این مارک و گارانتی و پیدا شدن قطعاتش گفتن سمت اونم نرفتم

نمیدونم تو برنامه یک زن پرسیدم همشون گفتن نگیر منم دیگ نرفتم سمتش, کالسکه کاوالو هم خیلی کوچیک و سبک ...

شاید چون آپشن خاصی نداره و سادس و یا ظاهر جالبی نداره نسبت به مدلای دیگه گفتن نگیر وگرنه الان من ۹ماهه این دلیجانه کنارِ در خونمه 😁 من ظاهر و اینا برام مهم نبود فقط یه سبک دم دستی میخواستم دلم از اون گود بیبیه پُر بود😂

دلیجان خیلی هم ارزون بود من فروردین گرفتمش ۲تومن🤓

شاید چون آپشن خاصی نداره و سادس و یا ظاهر جالبی نداره نسبت به مدلای دیگه گفتن نگیر وگرنه الان من ۹ما ...

عه چ خوب قیمتش یدونه بگیرم پس برای سفر

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسم مدلش چیه عزیزم ؟ و اینکه حالت خاب داره؟

بله حالت خواب داره و نیمه نشسته و کامل نشسته
به سه حالت تنظیم میشه
دسته ی کالسکه به سمت مادر هم میاد
به صورت کتابی بسته میشه

برات عکسشو میفرستم ببین