2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا یه حدی مهمه ،مثلا یه دختر ۲۵ساله شاید نخواد بعد از عروسی تا چند سال بچه دار بشه اگر همین با یه مرد ۴۰ساله ازدواج کنه اکثرا مجبورا ،حالا این مثال بود ،اختلاف سنی زیاد مشکل ایجاد میکنه

عزیزم اون مرد ۴۰ ساله ای که میاد به دختر ۲۲ ساله نخ میده مشکل داره و دختره رو بدبخت میکنه ، اون مردک ۴۰ ساله میتونه بره با خانوم های همسن خودش و زندگی دختره رو سیاه نکنه ، برای من پیش اومد و یکم که گذشت فهمیدم چه بلایی داره سرم میاد ، فرض کن تو ۴۰ سالت بشه اون ۶۰ سالشه ، و تو تو ۴۰ سالگی میخوای خیلی چیزها رو تجربه کنی ، عشق رو تجربه کنی ولی باید مراقب ی پیر مرد باشی یا باید ترکش کنی که هر دوتاش بشدت دردناکه ، خب چرا باید این درد رو به جون بخری ؟ فقط برای اینکه ی زمانی بودن باهاش حس خوبی بهت داده؟ نه باید رها کنی بری سراغ آدم های همسن خودت تا باهاش عشق واقعی رو تجربه کنی

عزیزم اون مرد ۴۰ ساله ای که میاد به دختر ۲۲ ساله نخ میده مشکل داره و دختره رو بدبخت میکنه ، اون مردک ...

بیشتر نظر های منفی درمورد اختلاف سنی

برای همین تجربه های بده، که قطعا، قابل درکن چون واقعا میتونم بفهمم.

اما این تجربه های بد، حتی اگه برای بیشتر مردم هم اتفاق افتاده باشن

اصلا دلیل نمیشه که به همه این رابطه های با اختلاف سنی، با یه نگاه مشترک نگاه کرد

اون تجربه های بد قطعا، عشق و علاقه ای درشون نبوده، یا اگرم اوایلش بوده باشه، عشق نبوده، هوس بوده

و واقعا هم قابل درک و منطقیه که چرا خیلیا نظرشون خوب نیست درمورد اختلاف سنی

ولی واقعا وقتی هر دو طرف با عشق، علاقه و آگاهی کامل وارد رابطه شده باشن، اختلاف سنی و گذر زمان هم نمیتونه خرابش کنه و قرار نیست هیچ کدومشون احساس پشیمونی کنه

عزیزم چرا مهم نیست۱۵ ۱۶ سال خیلیهههههههخودتونو بدبخت نکنید

آقا هستم

نمونه های موفقش رو دیدم و همینطور نمونههایی ناموفقی که اختلاف سنیشون کمتره

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای