2777
2789
عنوان

شوهرم جاش رو تو صف داد به دختره

1854 بازدید | 53 پست

تو فروشگاه بودیم امروز عصری صف شلوغ بود با چرخ دستی وایساده بود تو نوبت صندوق من گفتم یه دقیقه میرم شکلات یکم هوس کردم برمیدارم میام تو همین رفت و اومد جای خودش با یه دختری نفر قبلی عوض کرده گفته شما بیا جلو من خانمم رفته برمیگرده،

حالا از همون موقع باهاش تو قهرم تو ماشین هم حرف نزدم تا اومدیم خونه

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منم یه بار تو بانک نوبتم دادم به یه اقایی چقدر هم ذوق کرد

لباس کار تنش بود معلوم بود با دلنگرانی داره به صف بانک نگاه می کنه موقع رفتن برگه نوبتم دادم بهش! بنده خدا چقدر خوشحال شد!

الهم عجل لولیک الفرج

بنظرم طلاق بگیر

یعنی چی اخه

نکنه ....😳😂

من هیچ حرفی با غیر ایرانی(عرب و طرفدار عرب) ندارم👎 پس هر نطقی ک داری نگه دار برای خودت👎 در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار ممکن را من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟ و من باید هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه را آرام کنم و بعد با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم 🤍

شاید فکر کرده دیر میای جاشو داده به یکی دیگه چرا سر چیزا بی خود ناراحت میشین زندگیتون زهر میکنین ارز ...

از شانس بدش پشت سری اش خانوم بوده. حالا ممکن بود یه پیرمرد بود الان هیچ اتفاقی نیافتاده بود!

الهم عجل لولیک الفرج

شاید فکر کرده دیر میای جاشو داده به یکی دیگه چرا سر چیزا بی خود ناراحت میشین زندگیتون زهر میکنین ارز ...

در حالت کلی برام اهمیت نداره ولی اینکار کردم حساب کار دستش بیاد

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز